10 C
Trogir
Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIROstanite doma, ostanite pribrani i budite dio rješenja ove situacije

Ostanite doma, ostanite pribrani i budite dio rješenja ove situacije

Nastavno na situaciju sa širenjem epidemije virusa COVID-19, na području Grada Trogira uvode se nove mjere koje su donesene na nacionalnoj razini.


Policijska i vatrogasna vozila, vozila HGSS-a te predstavnici prometnog i komunalnog redarstva intenzivno će boraviti na ulicama sa svjetlosnim obilježjima (rotirkama, bljeskalicama), a u cilju dodatnog upozorenja građanima da se pridržavaju mjera o nezadržavanju na javnim površinama.

Naime, svi stožeri civilne zaštite dužni su organizirati ispomoć policijskim službenima i uključiti snage civilne zaštite (vatrogasce i HGSS). Pripadnici civilne zaštite i operativnih snaga bit će u službenim odorama s istaknutim obilježjima civilne zaštite. U slučaju oglušivanja o upozorenja, obavijestit će policiju.

Pozivamo sve građane da se strogo drže uputa i mjera, da izlaze samo u slučaju nužde, da održavaju propisanu socijalnu distancu i pogotovo da izbjegavaju okupljanja.

-Olakšajte dežurnim službama ionako teške dane. Ostanite doma, ostanite pribrani i budite dio rješenja ove situacije u kojoj smo se svi našli. Hvala!, poruka je trogirskog gradonačelnika Ante Bilića.

ZADNJE OBJAVE