15.5 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR OŠ Majstora Radovana: Učitelji putuju u Latviju u sklopu Erasmus + projekta

OŠ Majstora Radovana: Učitelji putuju u Latviju u sklopu Erasmus + projekta

Učitelji Osnovne škole Majstora Radovana 22. rujna 2019. putuju na svoje treće transnacionalno putovanje u sklopu Erasmus + projekta „Modern Odysseus in the arms of Europe“. 

 Ovog puta destinacija im je daleka Latvija. U Rigi ih domaćini očekuju s brojnim aktivnostima s ciljem unaprjeđenja odgojno-obrazovne teorije i prakse.   

U organizaciji samog putovanja sudjeluju i učenici koji su s učiteljima pripremili prezentaciju o običajima koje su Hrvati prisvojili od drugih naroda.

Putovanje traje do 28. rujna, a po povratku će učitelji naučeno prenijeti kolegama i učenicima kako bi usvojena znanja i vještine iskoristili u svom daljnjem radu i odgojno-obrazovnoj djelatnosti.   

Izvor: OŠ Majstora Radovana 

{gallery}erasmus03{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....