12.4 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI ŽUPANIJA OPĆINA OKRUG: Podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrada Općine Okrug u 2018. godini

OPĆINA OKRUG: Podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrada Općine Okrug u 2018. godini

Povjerenstvo za dodjelu  javnih priznanja Općine Okrug raspisuje Pozivni natječaj  za  dodjelu Nagrada Općine Okrug u 2018. godini

I.  Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Općine Okrug u 2018. godini. Pravo na podnošenje prijedloga imaju:

1) građani ;   2) poduzeća i druge pravne osobe  i  3) mjesni odbori.

II. Nagrada Općine Okrug dodjeljuje se za najviše zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u Općini Okrug.

III. Nagrada Općine Okrug dodjeljuje se kao :

1) nagrada za životno djelo;  2) godišnja nagrada  i  3) kolektivna  nagrada.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u oblasti gospodarskog ili društvenog života od posebnog značaj za Općinu Okrug.

IV. Prijedlog za dodjelu nagrade Općine Okrug dostavlja se u pisanom obliku  s obrazloženjem, a u privitku treba priložiti isprave kojima se dokazuju navodi iz obrazloženja. Predlagatelj u prijedlogu mora naznačiti za koju nagradu daje prijedlog , te pismenu suglasnost predloženika da bude kandidat za nagradu.

V. U jednoj godini može se dodijeliti najviše dvije nagrade za životno djelo, pet godišnjih i tri kolektivne nagrade.  

VI. Rok za dostavu prijedloga je 01. rujna 2018. godine.   

VII. Prijedlozi se dostavljaju na adresu : Općina Okrug, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Bana Jelačića 17., 21 223 Okrug Gornji u  zatvorenoj omotnici s naznakom „Za nagradu Općine“ – Ne otvaraj“.   

Za sve obavijesti zainteresirani se mogu javiti u Upravni odjel za lokalnu i opću upravu, prostorno uređenje i  društvene djelatnosti Općine Okrug na tel. 021 796 962 ili e-mail adresu: lokalna.samouprava@okrug.hr.

 

 

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...