32 C
Trogir
Srijeda, 29 lipnja, 2022
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAOkrug: Natječaj za financiranje udruga na području socijalne skrbi i ostalih javnih...

Okrug: Natječaj za financiranje udruga na području socijalne skrbi i ostalih javnih potreba

Općinski načelnik Općine Okrug objavljuje Javni natječaj za financiranje programa/projekata udruga na području zdravstvene i socijalne skrbi te ostalih javnih potreba općine Okrug u 2019. godini.

U Proračunu Općine Okrug za 2019.g. osigurana su sredstva za financijsku potporu programima udruga namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području zdravstvene i socijalne skrbi te ostalih javnih potreba definiranih prioritetima utvrđenim od strane Općine Okrug, a obuhvaćaju aktivnosti :

– unapređenja zdravlja i prevencije bolesti;

– programi/projekti socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje i kvalitete života osoba s invaliditetom;

– programi/projekti zdravstvene i socijalne zaštite osoba starije dobi;

– očuvanje digniteta i promicanje vrijednosti Domovinskog rata 

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji će biti na raspolaganju u proračunu Općine Okrug za sufinanciranje programa na području zdravstva, socijalne skrbi i ostalih javnih potrebe u 2019. godine, odnosno iznos koji će se temeljem ovog natječaja moći dodijeliti udrugama za provedbu programa je 117.000,00 kn. 

Na ovaj javni poziv mogu se javiti sve udruge sa sjedištem na području općine Okrug kao i one udruge koje provode aktivnosti od interesa za Općinu Okrug, čiji su ciljevi i djelatnosti usmjereni ka zadovoljavanju javnih potreba stanovnika općine Okrug.

Prijave je potrebno ispunjavati sukladno Uputama za prijavitelje koje su objavljene na web stranici Općine Okrug www.okrug.hr zajedno s objavom Natječaja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana. Počinje teći od  dana objave odnosno od 21. siječnja 2019. godine i traje do zaključno sa 20. veljače 2019 godine.

ZADNJE OBJAVE