20 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIROdržano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir

Održano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir

Pobjednici koji će GDCK Trogir predstavljati na 21.međužupanijskom natjecanju na Braču, 7. i 8. travnja, su ekipa podmlatka OŠ Petra Berislavića  i ekipa mladih SŠ Ivana Lucića.

Na 21. natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje je održano 11. ožujka u OŠ Majstora Radovana, mladi su pokazali zavidno znanje i vještine iz pružanja prve pomoći.

Natjecanje je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Trogir, a sudjelovale su tri ekipe podmlatka: OŠ Petar Berislavić , OŠ Majstora Radovana i OŠ Kralja Zvonimira, Seget Donji te dvije ekipe mladih SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin i SŠ Ivana Lucića. 

Svi natjecatelji su pokazali usvojeno znanje o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, Međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, a ujedno su provjerili koliko znaju o vještinama pružanja prve pomoći, kazala je to ravnateljica GDCK Trogir.

Pobjednici koji će GDCK Trogir predstavljati na 21.međužupanijskom natjecanju na Braču, 7. i 8. travnja, su ekipa podmlatka OŠ Petra Berislavića  i ekipa mladih SŠ Ivana Lucića

1.mjesto podmladak – OŠ Petar Berislavić : Lucia Pavković,Matea Brešan,Marija Marinović,Ana Rubelj,Andrea Glasnović i Matea Mamut s mentoricom Ankicom Bašić               1.mjesto mladi- SŠ Ivana Lucića: Matea Goleš,Pelegrina Celio Cega,Anđela Šalov,Vito Strahinjić,Ratko Majić i Petra Cemović s mentoricom Mirjanom Petrić.

-Sve pohvale natjecateljima i mentorima,kao i učenicama SŠ Ivana Lucića,Matei Bakici i Antoneli Radić koje su pokazale vještinu izrade realističnog prikaza ozljeda te zahvaljujemo svim natjecateljima,mentorima,glumcima,volonterima,sucima i ravnatelju OŠ Majstora Radovana,Vilku Stojanu koji nam je omogućio provedbu natjecanja u školi, kazala je ravnateljica GDCK Tanja Jakus. 

FOTO: IRM

{gallery}gdck21{/gallery}

FOTO: GDCK Trogir

{gallery}gdck20{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE