14 C
Trogir
Subota, 16 ožujka, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRODRŽANE TRADICIONALNE MALE MAŠKARE

ODRŽANE TRADICIONALNE MALE MAŠKARE

U Trogiru su jutros održane tradicionalne “Male maškare” na kojima su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Trogir. Na veseloj zabavi u SD Vinko Kandija okupilo se mnoštvo mališana koji su bili u pratnji svojih roditelja, baka, djedova…

  • Trogirska karnevalska udruga “Rašpin jute” svake godine s vrtićima organizira dječje maškare. Zbog loše vremenske prognoze manifestacija je održana u trogirskoj sportskoj dvorani koja je bila prepuna lijepih kreacija. Drago nam je što su djeca uveličala naše ovogodišnje karnevalske svečanosti čija tema je “PLIMA SE KLIMA”. Kreativnosti nije nedostajalo pa smo tako imali priliku vidjeti pingvine, oblake, kišu, ribice…, kazao nam je meštar od karnevala Tonći Barada.

Jako dugo su trajale pripreme kostima i glazbenih igara, no djeca se jako vesele maškarama. Zahvaljujemo se našoj ravnateljici Lovorki Buotić, stručnoj službi, roditeljima koji su uvijek naši prvi suradnici i djeci koja su se veselila ovako lijepom susretu, kazuje odgojiteljica u vrtiću Ivana Lučin.

AL

Fotogalerija: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE