37 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAOd sutra u prodaji VIP ulaznice za koncert grupe Simple Minds

Od sutra u prodaji VIP ulaznice za koncert grupe Simple Minds

Vijest o dolasku legendarnog škotskog benda Simple Minds u Split s oduševljenjem su prihvatili brojni poklonici njihove glazbe, a kako uživo zvuče pjesme s najnovijeg albuma Walk Between Worlds provjerit će za manje od mjesec dana, točnije 5. svibnja 2018. godine, na splitskoj plaži Žnjan gdje nas očekuje pravi pop-rock glazbeni spektakl.

Koncert je besplatan za sve posjetitelje, no organizatori najavljuju da će sutra, točno u 12 sati, u prodaju biti puštene VIP te posebne Golden Circle ulaznice koje će se moći osigurati putem sustava Ticketshop.

Don’t You, Alive And Kicking, Belfast Child, All the Things She Said, Love Song, Let There Be Love te Waterfront samo su neke od pjesama uz koje već nekoliko desetljeća uživaju generacije njihovih fanova, a šesti koncert u Hrvatskoj, kojim započinju veliku ljetnu turneju, obilježit će i pjesme s vrlo uspješnog posljednjeg albuma Walk Between Worlds poput Magic i Sence Of Discovery.

“Obožavamo Hrvatsku i uvijek se jako veselimo koncertima u vašoj zemlji. Split je grad kojim otvaramo našu ljetnu turneju, a za nas je velika čast svaki novi susret s hrvatskim fanovima. Očekuje nas još jedno nezaboravno druženje i glazbeno putovanje kroz sve ono što smo stvarali posljednjih 40 godina“, kaže Jim Kerr, pjevač grupe Simple Minds, ususret dolasku u Split.

Koncert pod nazivom Žnjan za sve, u organizaciji Grada Splita i tvrtke MPG Live, održava se u čast blagdana Svetog Duje i Dana grada. Bit će to još jedno veliko događanje na kultnoj splitskoj plaži koja će uskoro dobiti novo i moderno ruho te brojne atraktivne sadržaje, a koja je poznata po povijesnim događajima. Naime, 1998. godine Sveti otac Ivana Pavao II posjetio je Split, a na Žnjanu se tada okupilo gotovo pola milijuna vjernika. Ljubitelji elektroničke glazbe 2011. godine su imali jedinstvenu priliku uživati u nezaboravnom koncertu mega svjetske zvijezde Davida Guette, a u velikom spektaklu uživalo je oko 10 000 njegovih obožavatelja. Koncert grupe Simple Minds najavljuje novi život plaže Žnjan koja će i u narednim godinama zasigurno ugostiti još brojne svjetske glazbene zvijezde ali druga velika kulturna i sportska događanja.

Iako će svi zaljubljenici kultnog benda u omiljenim pjesmama moći uživati besplatno, za sve one koji žele malo intimniji prostor i koji žele izbjeći veliku gužvu na ulazu, od sutra u prodaju kreću VIP i Golden Circle ulaznice. Ograničeni broj od 250 VIP ulaznica moći će se osigurati po cijeni od 399 kuna i to od sutra, 11. travnja pa sve do 30. travnja, kada će cijena porasti na 499 kuna. Ulaznice Golden Circle koje omogućuju boravak u takozvanom fan pitu smještenom odmah uz pozornicu, također kreću u prodaju od sutra i to po cijeni od 160 kuna.

Više informacija o grupi Simple Minds može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, društvenim kanalima Facebook, Twitter i Instagram te na kanalima YouTube i Spotify.

 

 

 

 

ZADNJE OBJAVE