23 C
Trogir
NaslovnicaDOGAĐAJIObjavljen Javni poziv za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala

Objavljen Javni poziv za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala

Grad Trogir, odnosno Upravni odjel za EU fondove i gospodarski razvoj raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava poljoprivrednih gospodarstava na području Grada Trogira za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala u 2017.godini. 

U cilju provođenja Programa potpore poljoprivrednim gospodarstvima za nabavu sadnog materijala na području Grada Trogira (2017.-2020.), a po principu 1/3 Splitsko-dalmatinska županija, 1/3 Grad Trogir i 1/3 krajnji korisnik, pozivaju se svi zainteresirani poljoprivrednici s područja Grada Trogira, da se prijave za nabavu sadnog materijala.

Program se odnosi na nabavu i sufinanciranje sadnog materijala za višegodišnje trajne nasade (vinogradi, maslinici, voćnjaci-smokva, rogač, bajama, višnja, trešnja, agrumi i sl.) u svrhu povećanja površina pod dugogodišnjim nasadima i privođenja kulturi novih poljoprivrednih površina u Gradu Trogiru. 

Javni poziv je otvoren zaključno do 05. travnja 2017. godine, a obrazac Prijave za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala prijavitelji mogu preuzeti putem interneta (www.trogir.hr) ili u prostorijama U.O. za EU fondove i gospodarski razvoj, na adresi Put Mulina 2 (soba broj 25). U Obrascu Prijave navedena je sva dokumentacija koju je potrebno priložiti u Prijavi za navedeni Javni poziv.

ZADNJE OBJAVE