12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNovozaražena osoba iz Trogira prethodno je bila u samoizolaciji

Novozaražena osoba iz Trogira prethodno je bila u samoizolaciji

Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 102 obrađena testa još je 10 osoba zaraženo koronavirusom i to iz Splita 5, Makarske 4 (svi novooboljeli korisnici su doma za starije i nemoćne osobe Makarska ) i Trogira 1.


-Među novooboljelim osobama jedna je zdravstvena djelatnica i to njegovateljica doma za starije i nemoćne osobe Split smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici. Osoba je bila u kućnoj samoizolaciji i nije bila u kontaktu sa korisnicima doma za starije i nemoćne kao ni sa ostalim djelatnicima doma za starije i nemoćne. 2 osobe su iz samoizolacije. 104 osobe su hospitalizirane. 7 osoba nalazi se na respiratoru i to 5 iz Splitsko dalmatinske županije i 2 iz Šibensko kninske županije.
113 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 13 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu. Na području Splitsko dalmatinske županije do sada su zabilježena 434 slučaja zaraze koronavirusom od toga je 97 osoba izliječeno te je na dan 22.04.2020. na području Splitsko dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju 337 osoba, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Stanje u Trogiru

-Prema najnovijem izvješću NZJZ Splitsko-dalmatinske županije, novih je 10 osoba zaraženih koronavirusom, od kojih jedna iz Trogira. Radi se o osobi koja je prethodno bila u samoizolaciji jer je bila u kontaktu s već oboljelim. U ovom trenutku u našem gradu tako je 9 COVID-19 pozitivnih osoba. Ukupno ih je u SDŽ 337, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE