12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNovoizabrani predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza dr.sc Marijo Možnik posjetio trogirske i splitske...

Novoizabrani predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza dr.sc Marijo Možnik posjetio trogirske i splitske gimnastičarke

Dr. sc Marijo Možnik, koji je nedavno izabran za predsjednika Hrvatskog gimnastičkog saveza, u petak je boravio u Trogiru gdje se pobliže upoznao s radom jedina dva natjecateljska gimnastičarska kluba u županiji, trogirskih Rusulica i splitskog kluba Floramye

Tom prilikom je u razgovoru s koordinatoricom za ritmičku gimnastiku Splitsko-dalmatinske županije prof. dr.sc. Ljerkom Srhoj i predstavnicama trogirskih gimnastičarki saznao nešto više o djelovanju spomenuta dva kluba.

Pričalo se o uvjetima rada, o trenerskom kadru, rekvizitima, uspjesima i planovima za razdoblje pred nama. Predsjednik Možnik je također upoznat s novonastalom situacijom u kojoj je zbog koronavirusa propalo održavanje kola Kupa regije koje se trebalo održati u ožujku i kojemu je KRŠG Rusulice trebao biti domaćin. Iz kluba se nadaju da će situacija biti povoljnija te da će se kolo Kupa uspjeti prema planu održati u studenome.

Regija Jug bogatija je za četiri nove trenerice, a od toga su tri iz Trogira: Tonina Jurković, Daniela Poljičanin i Mia Klarić. Predsjednik Možnik im je čestitao i poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

-Sretni smo da je novi predsjednik jako zainteresiran kako za sportsku tako i za ritmičku gimnastičku te se nadamo uspješnoj zajedničkoj suradnji, kazala prof. dr.sc. Ljerka Srhoj.

Foto: KRŠG Rusulice

ZADNJE OBJAVE