12.9 C
Trogir
Subota, 31 listopada, 2020
Naslovnica Ostalo ZABAVA Novi singl Maje Blagdan „Čekaš me“ je zvuk kojeg smo se zaželjeli!

Novi singl Maje Blagdan „Čekaš me“ je zvuk kojeg smo se zaželjeli!

Maja Blagdan je glazbenica koja nas uvijek ostavi bez daha i koja svojim savršenim vokalnim interpretacijama uvijek probudi u svima nama i one najdublje emocije.

Pjesma ‘Čekaš me’ je nastala u jednom dahu iz kreativne radionice dobro nam znanog tima – autorice glazbe Ines Prajo i autorice teksta Arijane Kunštek, koje su nakon toga još tri godine radile na pjesmi u studiju i sada napokon svi možemo uživati u njoj.

Glazbeni aranžman potpisuje Ivan Popeskić koji je okupio ekipu sjajnih glazbenika i koji su dodatno obogatili zvuk novog singla. Na gitarama je Elvis Stanić, kontrabasu Henry Radanović, na bubnju Marko Lazarić, čelo svira Petar Kovačić dok je na klavijaturama Ivan Popeskić.

„Svima im se od srca zahvaljujem na suradnji, jer su utkali djelić sebe i svog velikog talenta i zaista na prekrasan način oživjeli pjesmu“ zadovoljno je komentirala Maja.

„Kako predočiti Ljubav? Kako preliti najdublja kretanja srca i duše i opjevati Neopisivo?“, pitala se Maja i svima nam je dala odgovor na ovo pitanje u svom novom singlu „Čekaš me“.

„U ovim izazovnim vremenima za sve nas, želim vam mir u srcu, puno snage i zdravlja kako bismo zajedno iz svega izašli jači i bolji za novi život, za novi svijet“ zaključila je Maja.

I dok svi čekamo na susrete sa svojim najmilijima, pravi je trenutak da uz pjesmu „Čekaš me“ pobjegnete od svakodnevice jer #glazbajelijekibijeg !

ZADNJE OBJAVE

Potpisan je Ugovor o početku izgradnje pristupne ceste s parkiralištem na obalnom pojasu Brigi – Lokvice

Nakon dužeg perioda pripreme i osiguravanja financijskih sredstava, potpisan je Ugovor o početku izgradnje pristupne ceste s parkiralištem na obalnom pojasu Brigi...

Radionica “Bundevica” u Muzeju grada Trogira: Kreativnim ručicama zagarantirana zabavica!

Samo je nekoliko dana preostalo u listopadu 2020., a Muzej grada Trogira ima sjajnu ideju kako biste ih mogli učiniti što kreativnijima! Vjerujte nam...

Mještani Planog izglasali projekte, danas biraju Arbanija i Žedno

Mještani Planog na "I tebe se pita!" tribini i elektronskim glasanjem izabrali su da se u proračun za 2021. uvrste sljedeći projekti:

Održana deseta ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Deseta redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je 29. listopada u Pastoralnom centru u Okrugu Gornjem Organizirali su...

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana istražili smo kakva je ponuda na našem pazaru

Pred nama su Svi sveti i Dušni dan kada ćemo obići posljednja počivališta naših najmilijih, ponijeti cvijeće i upaliti svijeće. Trogirski pazar...