17 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRNovi Info-ured Pučkog otvorenog učilišta Trogir u prostorima bivšeg kina

Novi Info-ured Pučkog otvorenog učilišta Trogir u prostorima bivšeg kina

Pučko otvoreno učilište Trogir otvorilo je info ured na novoj adresi – dr. Franje Tuđmana 2, u prostorima bivšeg kina.

„Namjera nam je bila približiti se građankama i građanima Trogira, kako bismo predstavili svoje programe i rad autoškole budućim polaznicima, a osobito mladim ljudima. Ovo je prometni dio grada i htjeli smo s dodatnim sadržajima naše ustanove oživjeti i ovaj dio Trogira“,kazao je mr.sc.Nenad Belas, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Trogir.

Otvorenju su nazočili i gradonačelnik grada Trogira Ante Stipčić, zamjenik gradonačelnika Filip Anđelić, a svoj blagoslov prostoru dao je i don Dražen Balić.

Gradonačelnik Stipčić ovom je prilikom istaknuo  kako je Grad kao osnivač POU Trogir uvijek nastojao pratiti sve investicije i unaprjeđenja rada ustanove, a ove je godine financirao edukaciju za pčelare te za njegovateljice, u visini od 25.000,00, odnosno 36.000,00 kuna.

Inače, Pučko otvoreno učilište Trogir provodi programe informatičke,poslovne edukacije, tečajeve iz područja zdravstva i socijalne skrbi, ugostiteljstva, zaštite na radu. Naša autoškola ima najdužu tradiciju u gradu, a od nedavno uz B nudimo i A2 kategoriju. 

Naše vrijedne djelatnice – Tamara Turković i Ruža Bilić Kovačević na raspolaganju su vam svakog radnog dana od 7 do 15 sati, na broju telefona 021/805-303, ili na mail adresi: info@pou-trogir.hr 

Foto:IRM

{gallery}uciliste33{/gallery}

ZADNJE OBJAVE