20 C
Trogir
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVANina Badrić: Jelena, čuvaj me se, oborit ću tvoj rekord Spaladium Arene!

Nina Badrić: Jelena, čuvaj me se, oborit ću tvoj rekord Spaladium Arene!

Koncert je na Dan žena, znamo da su Splićanke najljepše žene na svijetu, pa pozivam i muškarce da uhvate dobrog komada na koncertu

Nina Badrić će održati koncert u Spaladium Areni 8. ožujka, na Dan žena. Uz posebnu produkciju, scenografiju i svoj uigrani bend, te još poneko iznenađenje Nina će, kako je danas u Splitu najavila, Dalmaciji priuštiti večer za pamćenje.

– Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari. Zahvalna sam svakom čovjeku koji je kupio moju kartu, a kako čujem, prodaja ide odlično. Koncert je na Dan žena, znamo da su Splićanke najljepše žene na svijetu, pa pozivam i muškarce da uhvate dobrog komada na koncertu – u šali će Nina, koja je najavila što očekuje publiku u Spaladium Areni. 

Upravo taj dan Nini je poseban jer je i ona žena koja će svojom energijom pokušati doprijeti do svih u publici.

– Ovo je moj prvi veliki koncert u Splitu kojim se želi odužiti splitskoj publici. Imala sam na umu pozvati i kolege glazbenike koji bi gostovali, ali svi koji vrijede su zauzeti na taj datum te sam odlučila sama stati pred punom dvoranom. 

Novinari su je podsjetili kako rekord posjećenosti ženskog izvođača drži Ninina kolegica Jelena Rozga s 12 tisuća ljudi, na što je Nina uzvratila da se nada kako će taj rekord oboriti te da ima punu podršku poznate Splićanke. I poručuje:

– Jelena, čuvaj me se, oborit ću tvoj rekord Spaladium Arene ha, ha. 

Nina je otkrila kako joj je prva asocijacija na dalmatinsku metropolu Oliver Dragojević.

– Split doživljavam kao Oliverov grad. Sinoć kad sam došla prvo mi je na pamet palo da mu se javim, nemam osjećaj da ga nema. Takva faca je bio, obožavam njegovu glazbu prije svega. Jer slušajući njegove pjesme uvijek osjećam Dalmaciju u srcu. 

Osim splitskog koncerta, za Ninu je ova radna godina, kako nam je spomenula, već sutra nastupa u Podgorici te za Dan zaljubljenih u Mostaru, a nakon toga slijedi Slovenija. Ponosno najavljuje da će, unatoč užurbanom tempu, što skorije ući u studio i novi album privesti kraju. 

Organizatori su na press konferenciji otkrili da su karte za parter i prvi prsten Arene rasprodane, a zbog interesa publike odlučili su pustiti drugi prsten tribine. 

Izvor: Dalmatinski Portal

ZADNJE OBJAVE