10 C
Trogir
Petak, 27 siječnja, 2023
NaslovnicaOstaloZABAVANakon predstave u kuli Kamerlengo after party uz Josipa Palametu

Nakon predstave u kuli Kamerlengo after party uz Josipa Palametu

Pjevač Josip Palameta, mnogima poznat kao zvijezda glazbenog showa The Voice, ovog petka će u Trogiru održati koncert. Tim povodom smo s njim porazgovarali dok je u rodnom Mostaru obavljao zadnje pripreme za dolazak u naš grad.

Iako je kao dijete zbog pritisaka vršnjaka prikrivao da voli jazz, danas sebe opisuje kao ponosnog promotora tog glazbenog stila. Glazbeni su mu uzori Drago Diklić i Frank Sinatra. Uz jazz, voli i klasiku. Glazbu je zavolio zahvaljujući upornosti majke koja mu je bila najveća potpora tijekom glazbene škole.

-U Mostaru je lijepo vrijeme, korone je sve manje i nadamo se da će tako ostati. Mene nije strah no više sam se brinuo za svoje starije. Pošto će se u petak, 10. srpnja u Kuli Kamerlengo odigrati monodrama Ecije Ojdanić „Vlaj-Vlaj-Vlajland Cabaret“ mene su pozvali da pjevam after party i ne sumnjam kako će biti odlično. Što se tiče mog nastupa na The Voicu, za mene je to predivno iskustvo koje mi je dalo vjetar u leđa. Surađujem trenutno s Predragom Martinjakom Peggyem te pozivam sve da poslušaju našu pjesmu „Rendezvous (Kod Antonije)“. Nalazi se na Youtubu na Menartovom kanalu. Planiram puno toga samo se nadam da korona neće to sve poremetiti, kazao je Josip Palameta.

Poslušajte razgovor za Gradski radio Trogir – voditeljica Gordana Dragan

ZADNJE OBJAVE