10 C
Trogir
Četvrtak, 8 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRNajava događanja do 10.12.2023. – Zimska Adventura Trogir

Najava događanja do 10.12.2023. – Zimska Adventura Trogir

Nakon spektakularnog koncerta Maje Šuput, kojim smo uspostavili ritam i atmosferu Zimske Adventure 2023. u Trogiru, ovaj tjedan nastavljamo sa najvećim hitovima i raznolikim programom.

Tijekom vikenda očekuje nas vrhunski glazbeni show i sjajna ponuda sa gastro kućica. Petak, 8.12. rezervirajte za koncert Klape Cambi, koji će svojoj publici ponuditi ono najbolje iz svoje dugogodišnje karijere. Njihovi vokali i čaroban ugođaj čine savršenu kombinaciju za početak vikenda.

Već u subotu, 09.12. u 21:00 sat sa pozornice glavnog trga odjekivat će poznati dance hitovi koji će rasplesati i ugrijati sve generacije. Riječ je svima dobro poznatoj Indiri Forza, bivšoj članici popularne grupe Colonia, koja svojom vatrenom energijom i dinamičnim nastupima oduševljava svoje obožavatelje.

Uz ovakav tjedan glazbenih događanja i šarmantni  ugođaj grada, zabave neće nedostajati. Također, sportski entuzijasti imaju priliku sudjelovati na Adventura Trail utrkama od 5km i 11km u nedjelju  10.12. (Prijava link), a za uživanje u rokerskom božićnom repertoaru zadužen je bend Superfrekas koji u četvrtak, 7.12. nastupa na ambijentalnom Trgu 7 Palmi. Najmlađi će se zabavljati na likovnim kreativnim radionicama, a 6.12. uživati u susretu sa Sv. Nikolom.

Zbog najavljenih vremenskih neprilika koncert Marka Kutlića odgađa se za srijedu, 13.12.2023. godine, pa ne propustite koncert jednog od najtraženijih mladih pjevača, predvodnika nove glazbene scene, kako ga često nazivaju..

ZADNJE OBJAVE