18.9 C
Trogir
Petak, 25 rujna, 2020
Naslovnica SPORT MRK TROGIR - RK METKOVIĆ MEHANIKA 23 : 24

MRK TROGIR – RK METKOVIĆ MEHANIKA 23 : 24

U derbiju četvrtog kola Prve hrvatske rukometne lige jug rukometaši Trogira poraženi su na svom parketu od RK Metković Mehanika rezultatom 23 : 24.

Pred oko 500 gledatelja u Sportskoj dvorani Vinko Kandija u Trogiru gosti su na kraju imali više živaca i sreće i odnijeli bodove u Metković.

Šteta za Trogirane, odlično su otvorili utakmicu, proveli 8:4 pa 11 : 7 međutim 4 promašena sedmerca vraćaju utakmicu u rezultatsku neizvjesnost.

U završnici Trogir vodi 19 : 18, gosti preokreću na 19 : 22 u 57. minuti. Trogir u 59. vraća na 22 : 22. U zadnjoj minuti Metkovci su bili mirniji i koncentriraniji i kući odnose 2 vrijedna boda.

Inače vrlo korektnu utakmicu, u zadnjih 10 minuta svojim čudnim odlukama na rub incidenta doveo je sudački par Mikelić – Parađina.

Kod Trogira bolji od ostalih ponovo je bio Mateo Pavičić uz standardno dobrog vratara Bakovića. 

Sljedeće kolo Trogirani gostuju kod vodećeg Dubrovnika. 

MRK TROGIR : Maljković, Špika 4, Družić, Viljac, Piteša, Drnasin, Milat 2(1)Brkan, Baković 1, Pavičić 7, Grbeša 2, Trivković 2, Jakelić 1, Plazibat 4(4), Rogulj.

Foto: Joško Herceg

{gallery}rkmetkovic{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

U Trogiru održana radionica o pravnoj pomoći starijim osobama

U sklopu projekta „Pravna pomoć starijim osobama: Život poslije smrti“, koji je u svibnju SUH-u odobren od strane Ministarstva pravosuđa, pravni savjetnici...

Sklopljen ugovor između Grada i Županije o sufinanciranju pristupne ceste i parkirališta na Brigima

U utorak je gradonačelnik Ante Bilić sa županom Splitsko-dalmatinske županije Blaženkom Bobanom sklopio ugovor o sufinanciranju pristupne ceste i parkirališta na Brigima,...

Besplatan vrtić za djecu s područja Općine Okrug

Općina Okrug je od 01. rujna 2020. godine preuzela obvezu plaćanja troškova sudjelovanja roditelja – korisnika djece, s područja Općine Okrug u...

Prodaja grožđa na parkingu Brigi – Lokvice

Sezona je berbe grožđa, a ujedno i prodaje koja će na parkingu Brigi-Lokvice trajati do 10. listopada Puno je...

Prosvjed u Brodotrogiru: oko 120 radnika dva mjeseca bez plaće

Već dvije godine Brodotrogir ima velikih problema s likvidnošću i isplatom plaća. Oko 120 radnika Hrvatske brodogradnje Trogir, jedne od niza tvrtki...