15.5 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Mateo Abaza učenik SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin osvojio zlato na državnom natjecanju...

Mateo Abaza učenik SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin osvojio zlato na državnom natjecanju “GASTRO 2017.”

Učenik SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin Mateo Abaza sudjelovao je na državnom natjecanju “GASTRO 2017.” u Crikvenici i  osvojio  zlatnu medalju.

Natjecao se  u kategoriji Posluživanje menija gdje je bila iznimno jaka konkurencija, a s ciljem da osvoji prvo mjesto pripremali su ga nastavnik Mario Pavić i  Nikica Ševo,prof. 

Mateo, učenik 3C razreda, ponosan je na osvojenu medalju i kaže, bit će mu poticaj za dalje. Ovim putem zahvaljuje svojim mentorima te ravnateljici škole Karmen Sinanović koja je ponosna na uspjeh svojih učenika i njihovih mentora. 

Inače, Mateo je na međužupanijskom natjecanju Gastro 2017. koje se u veljači održalo u Vodicama osvojio prvo mjesto i tako osigurao plasman na državno natjecanje. Na istom natjecanju je Ante Šalov učenik 3D razreda osvojio  3.mjesto u disciplini Pripremanje menia,  dok je učenica 4A razreda Tea Paić u disciplini Recepcijsko poslovanje osvojila 3. mjesto. 

Foto: Nikica Ševo

{gallery}abaza{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....