25 C
Trogir
Petak, 12 kolovoza, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAMarko Perković Thompson u Zadru 9.12. u sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić”

Marko Perković Thompson u Zadru 9.12. u sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić”

S ponosom najavljujemo koncert Marka Perkovića -Thompsona u Zadru, u dvorani koja nosi ime naše košarkaške legende Krešimira Ćosića.

Nakon iznimnog koncerta na zagrebačkoj Šalati pred više od 8000 ljudi te oborenog Guinnessovog rekorda na Kupresu, gdje se okupilo više od 2000 Ivana, Marko Perković – Thompson poslije kraja svoje ljetne turneje, kao i njenog nastavka u Osijeku i Varaždinu, dolazi i u Zadar.

Nakon četiri godine zadarska publika će ponovo imati prilike uživati u koncertnom nastupu Marka Perkovića Thompsona u dvorani Višnjik. Na zadnjem zadarskom koncertu Thompson je izvodio pjesme sa svog posljednjeg i najprodavanijeg albuma „Ora et labora“ , ali i sve svoje najveće hitove pjevajući zajedno s svojim vjernim obožavateljima.

Novi datum je zakazan za kraj godine, 09. prosinca, subota u 20 sati na istom mjestu. Nema sumnje da nas i ovaj put očekuje izniman glazbeno-scenski događaj praćen vrhunskom produkcijom. Posljednji put publika je tako uživala u trosatnoj svirci koja je u glas pjevala njegove mnogobrojne hitove te ga je nagradila gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Thompson je poznat po svojoj vrhunskoj produkciji i odličnoj komunikaciji s publikom. Njegovi najveći hitovi “Lijepa li si”, “Zaustavi se vjetre”, “E moj narode”, “Kletva kralja Zvonimira”i “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” će sigurno dignuti na noge cijelu dvoranu.

Zato na vrijeme nabavite svoje ulaznice preko sustava Ticketshop.hr i ne propustite ovaj spektakularni događaj!

Ostala prodajna mjesta:

Zadar:

caffe bar La Bodega

caffe bar Porat

caffe bar Kulf

Biograd n/m:

caffe bar Balun

Pakoštane: caffe bar Gabre

Benkovac: caffe bar H2O

 

ZADNJE OBJAVE