14.5 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica SPORT KRŠG Rusulice: Održana revijalna priredba i "Lipanjski turnir"

KRŠG Rusulice: Održana revijalna priredba i “Lipanjski turnir”

Revijalna završna priredba svih članica kluba Rusulice i „Lipanjski turnir“  održani  su 9. lipnja u Sportskoj dvorani Vinko Kandija.

Uz natjecateljice klubova Sirena iz Zadra, Floramye iz Splita i Rusulica iz Trogira, veliki broj djevojčica nastupio je u revijalnom djelu programa. 

Nekoliko uvodnih riječi svim prisutnima uputio je privremeni pročelnik Upravnog odjela za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada Frane Žižak.

Kao i inače, najviše pljeska dobile su najmlađe članice i gimnastičarke koje su izvodile grupne vježbe ( C program po prvi puta predstavljen u Trogiru) .

-Osobito zadovoljstvo svih prisutnih ritmičarki je novi tapet koji smo tako željno očekivali. Završit ćemo ovu sezonu odlaskom u Viroviticu na veoma jaki Međunarodni turnir. Nadamo se da će naše učešće na turniru biti uspješno, poručili su iz kluba Rusulice. 

Foto: KRŠG Rusulice

{gallery}rusulice009{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....