25 C
Trogir
NaslovnicaSPORTKRM Trogirka: I drugi dio trilogije je gotov!

KRM Trogirka: I drugi dio trilogije je gotov!

Nakon što su mlađe kadetkinje prošli tjedan potvrdile odlazak na završnicu Prvenstva Hrvatske, u nedjelju su to isto napravile cure 2004/05. na turniru u Splitu pobjedivši ekipe Petason Vranjica i državnog prvaka HAŠK Split.

Vranjic je pobjeđen u dobroj utakmici gdje su sve cure nastupile i dale svoj doprinos pobjedi. Utakmica sa Splitom je bila vrhunska predstava trogirskih rukometašica.

Na poluvremenu vodstvo 11:6, potom i 13:6 i sve do 30. minute kada je bilo 16:12,  a potom je fizički puno jači Split uspio doći na gol zaostatka dvije minute prije kraja, ali još jednim pogotkom Trogirke su zatvorile utakmicu.

-Opet je rukomet skoro ponudio veliki obrat, ali cure su se borile kao lavice da sačuvaju stečenu prednost, doslovno se bacajući na glavu za svaku loptu. Kad je obrana vrhunska i kad se savjeti trenera provedu u djelo veliki su dometi, kazao je predsjednik KRM Trogirke Joško Radić, čestitavši curama na ostvarenom uspjehu i ujednoi dominaciji nad prvakom Hrvatske.

Za trogirsku ekipu igrale su: Petra Šoda, Katarina Katić, Marina Gašpić, Nina Piteša, Mirela Belas, Ela Vranjić, Karmen Šago, Barbara Ćaleta, Zrinka Žarković, Antonia Tomić, Marija Jadrić, Tija Cvijić, Anđela Sunara i Paola Medić.

Foto: KRM Trogirka

ZADNJE OBJAVE