10 C
Trogir
Petak, 27 siječnja, 2023
NaslovnicaOstaloZABAVAKONCERT VLATKA STEFANOVSKOG I V3 TRIA U KULI KAMERLENGO

KONCERT VLATKA STEFANOVSKOG I V3 TRIA U KULI KAMERLENGO

Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite u petak, 09. srpnja u 21 sat u kulu Kamerlengo na koncert VLATKA STEFANOVSKOG I V3 TRIA.

Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka.

Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Pridružite nam se 09. srpnja u Trogiru te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije!

ULAZNICE SU U PRODAJI: preko sustava EVENTIM.hr te na dan koncerta na ulazu.

Poslušajte intervju Vlatka Stefanovskog za GRADSKI RADIO TROGIR – voditelj Ciprijan Buble…

ZADNJE OBJAVE