19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRKonačno do dobre frizure ili barem do sanacije grozota nakon kućne radinosti...

Konačno do dobre frizure ili barem do sanacije grozota nakon kućne radinosti „uradi sam“

Nakon duže stanke svoja vrata su otvorili frizerski saloni diljem Hrvatske. No, odlazak svom najdražem frizeru neće biti onakav na kakav ste inače navikli. Donesene su pojedine mjere koje trebaju jamčiti vašu sigurnosti, ali i sigurnost svih zaposlenika. Čim se proširila vijest kako saloni otvaraju ponovno svoja vrata, telefoni nisu prestajali zvoniti, a brojni pretinci na društvenim mrežama su već puni zahtjeva za terminom.

Kako biste i sebi i svojom frizeru olakšali posao jedno trebate znati – naoružajte se strpljenjem.

Kako izgleda prijam klijenata i što oni mogu na samom terenu očekivati, otkrila su nam dva poznata trogirska frizerska salona frizerski salon „LUCE I DINKO“, vl. Lucijana Matijaš te frizerski salon za muškarce „MIŠE“, vl. Darko Miše.

-Ima pritiska, ali odolijevamo. Ljudi su disciplinirani i nisu nestrpljivi. Štitimo se sa svim propisima. S obzirom da prije nismo radili po narudžbi tako je i sada, kazao nam je Dinko Matijaš iz frizerskog salona „LUCE I DINKO“.

-Nadao sam se gužvi, ali sve je usporeno. Nakon svakog klijenta treba dezinficirati prostor na što se gubi puno vremena. S obzirom da je mala butiga u njoj uz mene smije biti samo jedan klijent. U prva dva tri slučaja bilo mi je teško šišati rukavicama, no čovjek se na sve brzo navikne, kazao je Darko Miše vlasnik frizerskog salona za muškarce „MIŠE“.

Za Gradski radio Trogir govore Dinko Matijaš i Darko Miše …

Foto: Frizerski salon „LUCE I DINKO“

ZADNJE OBJAVE