12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaSPORTKlub navijača Torcida Trogir slavi 20 godina

Klub navijača Torcida Trogir slavi 20 godina

Marijan Ban i Kuzma & Shaka Zulu u petak, kino se u subotu otvara zbog skupnog gledanja Hajduka

Organizira se i turnir Torcidinih ekipa na koji će doći i momci iz Magic Fans i No Name Boysi

Torcida Trogir obilježava 20 godina osnivanja svoje udruge navijača. Sve ove dane družit će se u klupskim prostorijama, ali najvažniji događaji su koncert Marijana Bana i njegovih Diktatora i dvojca Kuzma & Shaka Zulu u petak od 18 sati na trgu Ivana Pavla II., te subotnji turnir Torcidinih podružnica koji će se igrati na igralištu ispred OŠ Majstora Radovana.

Spomenuti treba da će navijači skupno gledati utakmicu Hajduk – Slaven Belupo u gradskom kinu, koje će se otvoriti za ovu prigodu kada se na Poljud neće moći zbog HNS-ove kazne.

– Na turniru sudjeluju Torcidine ekipe iz Hrvatske i inozemstva, doći će i momci iz Magic Fans iz St. Etiennea i No Name Boysi iz Lisabona, a poziv smo uputili i našim prijateljima iz Torcide Gornik Zabrze- rekli su nam Trogirani, dodavši da će prihod od turnira donirati za uređenje Torcidinog boks kluba, a iskoristili su priliku da se zahvale glavnim sponzorima: Gradu Trogiru te općinama Seget i Okrug.

Dodajmo da će navijači u ponedjeljak, kada je baš godišnjica, u 10 sati položiti vijence na gradskom groblju u čast svim poginulim i umrlim torcidašima i braniteljima.

Izvor: Dalmatinski portal 

Foto: Kn Torcida Trogir

 

ZADNJE OBJAVE