25 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAKlapa Čiovo na Valentinovo predstavila prekrasnu baladu "Fala ti"

Klapa Čiovo na Valentinovo predstavila prekrasnu baladu “Fala ti”

Na dan zaljubljenih klapa Čiovo Vam s uzbuđenjem predstavlja prekrasnu baladu pod imenom “Fala Ti”. Autorica glazbe je Tatjana Jergan Botunac, tekst potpisuje: Lući Lu, a aranžman Mario Božić.

Pjesma je prvi puta izvedena na Festivalu Slavuji Kamerlenga 2015. godine, u aranžmanu prilagođenom za mandolinsku i gitarsku pratnju kojeg potpisuje prof. Mario Markovina. Ohrabreni načinom na koji je pjesma prihvaćena kod publike, klapa i autorice odlučili su pjesmi dati novi sjaj u studijskom aranžmanu poznatog klapskog voditelja i aranžera gosp. Maria Božića. 

– U ovoj sam pjesmi pisala o neizmjernoj zahvalnosti na iskrenoj i bezuvjetnoj ljubavi. Vjerujem da ce se ljudi prepoznati u priči jer zasigurno u životima svih nas postoji ili je postojala osoba koja nas je obogatila i voljela na takav način da joj zelimo zahvaliti. Klapi Čiovo čestitam na izvrsnoj interpretaciji i želim im jos mnogo lijepih pjesama u budućnosti. – kazala nam je autorica teksta Lući Lu.

– Privučena temom Lućinog teksta te čitajući njene stihove, pokušala sam ih oslikati melodijom na način kako sam ih osjećala, licem okrenuta prema nebu, sa željom da me netko tamo gore čuje… Zasigurno svak ima svoju priču, svoju ljubav… Moja je želja da ih ova pjesma podsjeti na njih. Klapa Čiovo svojom je emocijom dala zadnji obol ovoj našoj priči, tako da postane svačija, a ne samo naša.. i zato im “FALA” – izjavila nam je autorica glazbe Tatjana Jergan Botunac.

Autorica prekrasne fotografije motiva je mlada umjetnica Maja Maljković, a uskoro na portalu pogledajte i premijeru promotivnog video uratka klape Čiovo.

Što više kazati nego da se uz prekrasne taktove glazbe prisjetite svojih najmilijih koji su vas prerano napustili ili jednostavno privucite svoju voljenu osobu, pogledajte ju u oči i izustite te dvije male riječi koje ponekad teško izgovaramo, a koje na današnji dan vaša ljubav zaslužuje čuti … FALA TI …

{youtube}2oD12ZlJGgU{/youtube}

Objavljeno na portalu Dalmacija News 14.02.2017.

ZADNJE OBJAVE