18 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKAJeste li spremni za drugu rundu? Večeras u udarnom terminu kreće nova...

Jeste li spremni za drugu rundu? Večeras u udarnom terminu kreće nova debata, Milanović potvrdio dolazak treća pod upitnikom

I to je potvrđeno – predsjednički kandidat Zoran Milanović doći će na večerašnju debatu na HRT

Debata dvoje predsjedničkih kandidata započeti će u 20:05 na prvom programu HTV-a, a trebala bi potrajati oko sat i 45 minuta.

Sučeljavanje će voditi novinari Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici emisije su Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

Da će se Milanović pojaviti na Prisavlju potvrdio je danas njegov glasnogovornik Nikola Jelić, a potvrda je stigla i s HRT-a.

– Sučeljavanje će se održati, u što nismo ni sumnjali. Iz izbornog tima Kolinde Grabar Kitarović službena potvrda dolaska stigla nam je još tijekom prošlog tjedna, dok je iz tima Zorana Milanovića službena potvrda o dolasku na naše večerašnje sučeljavanje stigla jutros – potvrdila je jutros rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HTV-a Katarina Periša Čakarun za Večernji list.

Uoči današnje debate Kolinda Grabar-Kitarović dan će provesti s građanima u Sesvetama, koji su u velikoj mjeri glasali za Miroslava Škoru, a Zoran Milanović je u Bjelovaru. 

Sutra bi se, posljednji put u televizijskom sučeljavanju prije samih izbora, Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović trebali pojaviti na Novoj TV, no do ovog trenutka na Novoj TV još nemaju službene potvrde o dolasku na to sučeljavanje. Debata na Novoj TV  trebala bi početi u 20 sati i potrajati do 22 sata.

Izvor: Slobodna Dalmacija

ZADNJE OBJAVE