15 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKAJavni pozivi za dodjelu poticajnih sredstava iz područja gospodarstva za 2017. godinu

Javni pozivi za dodjelu poticajnih sredstava iz područja gospodarstva za 2017. godinu

Grad Trogir je objavio dva Javna poziva za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima te  ženama, mladima i poduzetnicima početnicima

Gradonačelnik Grada Trogira je, sukladno članku 8. Pravilnika o kriterijima i načinu korištenja poticajnih sredstava (potpora) za održavanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta (Službeni glasnik Grada Trogira 7/16), raspisao Javni poziv za dodjelu potpora obrtnicima koji obavljaju koji obavljaju tradicijske i/ili umjetničke obrte sa sjedištem tradicijskog i/ili umjetničkog obrta na području Grada Trogira.

Gradonačelnik je također raspisao Javni poziv za potporu ženama, mladima i poduzetnicima početnicima (Službeni glasnik Grada Trogira 7/16) koji imaju sjedište obrta/trgovačkog društva na području Grada Trogira.

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova za aktivnosti navedene u prethodnom stavku, u visini do 70 % troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa 15.000,00 kn godišnje po pojedinom korisniku. Jedan podnositelj zahtjeva može podnijeti samo jedan zahtjev za dodjelu sredstava potpora. Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Trogira www.trogir.hr i na oglasnoj ploči u zgradama gradske uprave Trg Ivana Pavla II 1 i Put Mulina 2.

Zahtjev za dodjelu potpore podnosi se na propisanom obrascu „Zahtjev za dodjelu potpora za održavanje tradicijskih i umjetničkih obrta – TUO” ili „Zahtjev za dodjelu potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike – ŽMPP” s pripadajućom dokumentacijom na protokol Grada Trogira ili putem pošte na adresu: Grad Trogir, Upravni odjel za EU fondove i gospodarski razvoj, Put Mulina 2, 21220 Trogir.

Javni poziv otvoren je do zaključno 01.prosinca 2017., odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u proračunu. Kontakt osoba za sve dodatne informacije po ovom Javnom pozivu je  Mate Čaljkušić na tel. 021/444-587 ili mate.caljkusic@trogir.hr.

Javne pozive možete pogledati ovdje: Javni pozivi

ZADNJE OBJAVE