19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRJavna prezentacija rekonstrukcije ceste i izgradnje šetnice od novog čiovskog mosta do...

Javna prezentacija rekonstrukcije ceste i izgradnje šetnice od novog čiovskog mosta do Slatina

Pozivam sve zainteresirane da dođu i sudjeluju i da još jednom zajedno raspravljamo o temama koje su građanima bitne, istaknuo je gradonačelnik

U četvrtak, 20. travnja u 19 sati u hotelu Sv. Križ u Arbaniji održat će se javna prezentacija projekta rekonstrukcije ceste i izgradnja šetnice od novog čiovskog mosta do Slatina. Grad Trogir ranije je dao ishoditi dozvole i izraditi projekt, uz suglasnost Hrvatskih cesta u čijoj nadležnosti je ova dionica. Prije predaje projektne dokumentacije i prije javnog savjetovanja, mještanima Arbanije i Mastrinke, a i svim drugim zainteresiranima, prezentirat će se projekt, financijski i vremenski okviri njegove realizacije, a predviđeno je vrijeme za raspravu i sugestije.

  • Od početka svjesni koliko je ova investicija važna stanovnicima tog dijela Čiova i sretni smo što smo došli do ove vrlo konkretne faze i što je dokumentacija gotovo pa spremna. Voljeli bismo da je bila i ranije, ali radili smo poštujući sve procedure, a one nažalost znaju biti jako spore. Predstavit ćemo projekt, čuti mišljenja, ako bude potrebe vidjeti gdje se može doraditi i onda ga predati investitoru, a to su Hrvatske ceste. I ovaj naš dolazak pred građane je još jedna praksa participativne demokracije gdje zajedno raspravljamo o temama koje su bitne. Pozivam sve zainteresirane da dođu i sudjeluju, rekao je gradonačelnik Ante Bilić.

ZADNJE OBJAVE