19 C
Trogir
Srijeda, 23 rujna, 2020
Naslovnica SPORT Izabrani najbolji sportaši Trogira za 2017. godinu

Izabrani najbolji sportaši Trogira za 2017. godinu

Najbolji sportaši i sportski djelatnici za 2017. godinu proglašeni su 16. ožujka u Kneževom dvoru na manifestaciji koju je organizirala Zajednica sportskih udruga Trogira.

Uvodnu riječ okupljenima su  uputili gradonačelnik Ante Bilić i predsjednik Zajednice sportskih udruga Dubravko Škokić.

-Svojim uspjehom, radom i zalaganjem promićete naš grad i želim vam da tako nastavite i dalje, kazao je Bilić .

Nagrade za uspjehe ostvarene u 2017. nagrađenima su podijelili gradonačelnik Ante Bilić i njegovi zamjenici Ruža Kovačević- Bilić i Viktor Novak te Dubravko Škokić, predsjednik Zajednice sportskih udruga, a nagrađeni su :

Najbolja sportašica je ANDREA SESAR, ŽRK TROGIR 58, ponajbolja igračica seniorki i kapetan ekipe. Značajan doprinos u nastupu i plasmanu kadetkinja na završnicu Prvenstva Hrvatske.

Najbolji sportaš je JOSIP PALADA,  KICKBOXING KLUB TROGIR, za osvojeno 1. mjesto na HP Light Contact do 84 kg te 3. mjesto na Croatia Open u seniorskoj konkurenciji.

U kategoriji najbolja muška ekipa za 2017. godinu nagrađena je ekipa MUŠKOG RUKOMETNOG KLUBA TROGIR – GENERACIJA 2002./2003. za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

Najbolja ženska ekipa za 2017. godinu je seniorska ekipa ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA TROGIR 58 za ulazak u 2. Hrvatsku rukometnu ligu i za pobjedu na Međunarodnom rukometnom turniru u Celju.

U kategoriji najbolji trener/ica grada za 2017. god. nagradu je osvojio IVAN PERKUŠIĆ;  ŽRK Trogir 58, trener seniorki i šef stručnog tima zaslužan za ulazak u viši rang natjecanja i plasman ekipa na završnicu Prvenstva Hrvatske.

Sportski djelatnik grada za 2017. god. je MARIN PAVKOVIĆ, djelatnik s velikim organizacijskim sposobnostima i velikim iskustvom u timskom radu, predan i odgovoran u obavljanju posla, uvijek na raspolaganju svim sportašima i klubovima.

Priznanje za posebne uspjehe u radu i za promicanje trogirskog sporta dobili su STJEPAN BARADA, JAKOV LABOR, VILKO STOJAN i ANTE ŠABIĆ koji se obratio u ime nagrađenih zahvalivši Gradu koji je prepoznao njihov rad i ostvarene uspjehe.

Uz nagrade koje su im dodijeljene klubovi će sportašima osigurati sportsku opremu, koju će im kao uspomenu na velike uspjehe u športu financirati Zajednica sportskih udruga Trogira.

Večer posvećenu sportašima i sportskim djelatnicima pjesmom su obogatili Trogirski Kanti.

{gallery}sportasi17{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE

Besplatan vrtić za djecu s područja Općine Okrug

Općina Okrug je od 01. rujna 2020. godine preuzela obvezu plaćanja troškova sudjelovanja roditelja – korisnika djece, s područja Općine Okrug u...

Prodaja grožđa na parkingu Brigi – Lokvice

Sezona je berbe grožđa, a ujedno i prodaje koja će na parkingu Brigi-Lokvice trajati do 10. listopada Puno je...

Prosvjed u Brodotrogiru: oko 120 radnika dva mjeseca bez plaće

Već dvije godine Brodotrogir ima velikih problema s likvidnošću i isplatom plaća. Oko 120 radnika Hrvatske brodogradnje Trogir, jedne od niza tvrtki...

Kreće 3. izdanje projekta “I tebe se pita!”: Trogirani, izravno odlučite kako potrošiti 1,3 milijuna kuna iz gradskog proračuna

Građani najbolje znaju što im je prioritet i što treba poboljšati u njihovom mjesnom odboru. Do sada smo realizirali 70 njihovih prijedloga i pozivamo...

Ekipe ŽRK TROGIR 58 pobjednice Kairos cupa

U nedjelju  je završen Kairos cup 2020. za curice 2008. i 2006. godište kojeg je organizirao Ženski rukometni klub Trogir 58