23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRIVANA VILJAC: RADIT ĆU NA UJEDINJENJU STRANKE, UKJUČUJUĆI SVE DOBNE SKUPINE, A...

IVANA VILJAC: RADIT ĆU NA UJEDINJENJU STRANKE, UKJUČUJUĆI SVE DOBNE SKUPINE, A POSEBNO MLADE!

Između dvojice kandidata Ivane Viljac i Romea Palade, članstvo HDZ-a Trogir na unutarstranačkim izborima izabralo je za predsjednicu stranke Ivanu Viljac, magistru poslijediplomskog specijalističkog studija poslovne ekonomije zaposlenu u trogirskoj gradskoj upravi. Od šest potpredsjednika koliko ih se kandidiralo za to mjesto izabrana su tri. To su: Lovro Rogulj, Ante Rožić i Stipo Rimac.

Viljac je tako prva žena koja se uopće kandidirala i izabrana na tu stranačku funkciju. Ovi izbori su pokazali kako je ta stranka odlučila pomladiti svoje rukovodstvo ukazavši povjerenje mladim ljudima koji su, kako ističe Viljac, spremni raditi za stranku i svoj grad, promičući opće dobro i interes svakog građanina.

  • Prije svega zahvaljujem svim članicama i članovima koji su izašli na izbore i svoje povjerenje dali meni. To je čast i obaveza. Radit ću na ujedinjuju stranke, uključujući sve dobne skupine, a posebno mlade ljude. Hrvatska demokratska zajednica biti će transparentna, otvorena, ali i kritična oporba trenutačnoj  vlasti. Nismo zadovoljni u kojem pravcu ide grad Trogir i spremni smo ponuditi prijedloge i rješenja. Pozivam članove i simpatizere da nam se pridruže u djelovanju za bolji i sretniji Trogir – zaključila je u svojem prvom obraćanju javnosti Ivana Viljac.

Na skupštini koja će se održati za dva tjedna delegati će predložiti članove gradskoga odbora.

GORDANA DRAGAN

Foto: Lovro Rogulj

ZADNJE OBJAVE