19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRIVAN MITAR: Cure su prvi put igrale tri utakmice u sedam dana...

IVAN MITAR: Cure su prvi put igrale tri utakmice u sedam dana tako da smo očekivali poraz

U 4. kolu 1. HRL ŽRK Trogir 58 upisao je još jedan poraz od ekipe ŽRK Umag (35:24). Izjave nakon odigrane utakmice dali su trener nam Ivan Mitar te kapetanica ekipe Andrea Sesar.

Nakon odigrane utakmice u Umagu uslijedio je poraz. Kako to komentirate?

  • Poraz u Umagu nije bio neočekivan. Cure su prvi put igrale tri utakmice u sedam dana tako da smo očekivali poraz, pogotovo nakon odlično odigrane utakmice u srijedu s Dugim Selom u kojoj smo se fizički potrošili, kazao je trener Mitar.
  • Lošiji početak same utakmice doveo je do veće razlike domaće ekipe. Potrošile smo puno energije da bi se približile, međutim nije bilo dovoljno i završila je porazom, kazuje kapetanica Sesar.

Ispred vas je 10-ak dana pauze do sljedeće utakmice. Što planirate raditi i čemu se nadate u sljedećoj domaćoj utakmici?

  • Prošli tjedan zbog gustog rasporeda utakmica i putovanja nismo stigli trenirati pa ćemo ovih 10-ak dana raditi na podizanju fizičke spreme igračica i uigravati ekipu za sljedeću utakmicu. U Trogir dolazi iskusna ekipa Dalmatinka iz Ploča i nadam se da ćemo ponoviti igru iz prvog poluvremena koju smo odigrali protiv Dugog Sela jer smo tu pokazali da možemo. Tako bi trebali odigrati cijelu utakmicu, a ne samo 40 minuta, i onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu protiv Dalmatinke, dodaje Mitar.
  • Ne sumnjam da će trener dobro pripremiti ovu kratku stanku bez utakmica. Na nama je da to odradimo šta bolje možemo te se nadam pobjedi i prvim bodovima na domaćem terenu, dodala je Sesar.

Tekst & foto: ŽRK Trogir 58

ZADNJE OBJAVE