18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKAIntervju Gradskog radio Trogira s kandidatom HDZ-a za splitskoga gradonačenika A.Krstulovićem Oparom

Intervju Gradskog radio Trogira s kandidatom HDZ-a za splitskoga gradonačenika A.Krstulovićem Oparom

Saborski zastupnik HDZ-a i kandidat te stranke za splitskoga gradonačelnika Andro Krstulović Opara siguran je u pobjedu na svibanjskim izborima na kojima će se za naklonost birača boriti i Robert Pauletić iz Mosta, SDP-ova Aida Batarelo, Marijana Puljak iz stranke Pametno, te bivši i aktualni gradonačelnici Željko Kerum i Ivo Baldasar. 

Izbornim takmacima Krstulović Opara ne misli se baviti, ali spreman je na sučeljavanje programa sa svim protukandidatima koji od predizborne kampanje neće raditi „jednokratni medijski show“.

Važni su mu, kaže, samo Splićani kojima će u izravnom kontaktu predstaviti svoj program i viziju razvoja grada okrenutog budućnosti, te od njih tražiti potporu za četvorogodišnji mandat.

Zašto misli da je baš sada, nakon dva izgubljena izborna ciklusa ili osam oporbenih godina, došlo vrijeme za povratak HDZ-a na vlast u drugom po važnosti i veličini gradu u Hrvatskoj? Kako misli riješiti problem glomazne gradske uprave u kojoj je zaposleno 500 ljudi? Zašto sebe smatra „tuđmanistom“ i je li u svoju predizbornu strategiju ukalkulirao i mogućnost da bi, inzistirajući na sučeljavanju programa umjesto senzacija, mogao biračima biti dosadan. 

O tome kao i o drugim aktualnim temama naša novinarka Dobrila Stella razgovarala je s HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Splita.

{mp3}oparaton{/mp3}

Foto:slobodnadalmacija.hr

 

ZADNJE OBJAVE