20 C
Trogir
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRI Trogir ima svoj ALOHA centar

I Trogir ima svoj ALOHA centar

ALOHA Mentalna aritmetika pomažu djeci razviti puni potencijal i “istrenirati mozak“ da aktivira obje polutke u isto vrijeme. Uz pomoć abakusa i raznih igara – mozgalica, djeca povećavaju moć pažnje i koncentracije, logičkog razmišljanja, itd. Program mentalne aritmetike pozitivno utječe na razvoj razmišljanja te potiče niz vještina koje su djetetu potrebne u životu. Mogu se upisati djeca u dobi od 4 do 13 godina.

Vaše dijete ne treba biti izvrsno u matematici da bi bilo dio ALOHE jer osim matematičkih sposobnosti, pohađanje programa doprinosi izuzetnom analitičkom i logičkom razmišljanju, koncentraciji i pažnji, odličnom pamćenju, povećanom samopouzdanju što dovodi do boljeg općeg uspjeha u školi u svim predmetima. I Trogir ima svoj ALOHA centar i prvu generaciju polaznika.

  • Uz pomoć abakusa, koji je možemo reći „prvi drevni kompjuter“, djeca uče računati te razvijaju mozak u svim smjerovima. Program je koncipiran tako da se svako dijete natječe samo sa sobom. Cilj je danas biti bolji od sebe jučer. Djeca nauče učiti, fokusirati se te usvajaju vještinu fotografskog pamćenja. Prije dvije godine, otvorili smo centre u Zadru, Šibeniku i Splitu. Testirali smo i manja mjesta poput Novalje, a sada smo i u Trogiru uz odličnu trenericu Karlu Špiku Brešan koja se svidjela i roditeljima i djeci. Bili smo u dogovoru s trogirskom OŠ Majstora Radovana, no zbog pandemije smo morali naći prostor van nje i sada smo u prostorima Autoškole Grant Promet, kazao nam je voditelj Aloha tima za Dalmaciju Nino Purić.

Poslušajte cijeli razgovor za Gradski radio Trogir – Nino Purić – voditeljica Angela Lažeta

  • Kako sam po struci odgajateljica, to me je jako zainteresiralo te sam otišla na edukaciju. Osmero djece školske dobi pohađalo je program u Trogiru. Roditelji su pohvalili njihovu koncentraciju i smirenost. U grupi je bilo djece s poteškoćama koncentracije, vizualizacije i pamćenja koji su, uz moju i pomoć roditelja, uspješno svladali i završili prvi stupanj. U tijeku su predbilježbe/upisi. Zainteresirani roditelji mogu potražiti više podataka na aloha.hr, našim društvenim mrežama ili me kontaktirati na 098 448 815, kazuje trenerica Aloha mentalne aritmetike u Trogiru Karla Špika Brešan

Poslušajte cijeli razgovor za Gradski radio Trogir – Karla Špika – voditeljica Angela Lažeta

ZADNJE OBJAVE