18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRHumanost na djelu ekipa MVRK Kairos i MRK TROGIR

Humanost na djelu ekipa MVRK Kairos i MRK TROGIR

MVRK Kairos i seniori MRK Trogir odigrali su 23. prosinca u SD Vinko Kandija tradicionalnu prijateljsku utakmicu koja je završila rezultatom 24:22 u korist veterana.

Nakon sportskog susreta, druženje se nastavilo u konobi Kumpar u Blizni Donjoj, uz pjesmu, ples, hranu i piće te uz prigodnu lutriju od koje je sav prihod bio namijenjen za humanitarne svrhe.

Naime, već tradicionalno, članovi obje ekipe za božićne i novogodišnje blagdane obraduju potrebite u Trogiru i Marini. Tako su u utorak, 27. prosinca otišli u nabavku prehrambenih i higijenskih potrepština te istog dana posjetili socijalno ugrožene obitelji, jednu s područja Trogira i dvije s područja Marine. Ovim putem zahvaljuju Gradu Trogiru i Općini Marina koji su ih uputili na obitelji kojima je potrebna pomoć.

-Drago nam je da ovom gestom možemo uljepšati najljepše dane u godini onima kojima je pomoć najpotrebnija. S ovom tradicijom ćemo nastaviti i dalje jer osim što se mi kao ekipe družimo, istovremeno pomažemo da naši dragi potrebiti sugrađani i mještani Marine provedu blagdane u najljepšem svijetlu, kazao je Milan Gašpić, predsjednik MVRK Kairos.  

Tekst: IRM

Foto: MVRK Kairos i MRK Trogir

ZADNJE OBJAVE