38 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRHumanitarna Fešta o´pjace: „Kad se male ruke slože, sve se može“

Humanitarna Fešta o´pjace: „Kad se male ruke slože, sve se može“

Tradicionalna humanitarna Fešta o´pjace privukla je u srijedu velik broj Trogirana na Malu pjacu.

Uz voditeljsku palicu Zvone Hrabra nastupili su:  DJ Dario, Boris Oštrić i Ribari, Trogirski Kanti, Johnny Gitara, Slaven Jurić, XXS Band, Ema Uvalić, Dani & Don Perkoni i Barbara Batalija. 

Zabava je trajala do kasnih noćnih sati, a nazočni su imali priliku, po simboličnoj cijeni,  kušati  kuhano vino, kobasice, fritule i ostale slastice, a brojne domaćice su se i ovu godinu odazvale akciji te napravile kolače koji su se prodali u vrlo kratkom roku. 

„Tradicionalno prikupljamo donacije za pomoć potrebitima te smo ovu godinu odlučili prikupljena sredstva donirati obitelji Višić iz Splita kojoj je potrebna pomoć. Nažalost, 18-to godišnji Ivan je dijete s Downovim sindromom. On živi s majkom, ocem (hrvatskim braniteljem), tri sestre (14, 11 i 6 godina) te s malim bratom Lukom. Ivana cijeli život prate bolesti zbog kojih nije imao nimalo lako djetinjstvo“, kazala je u Ivana Šalov u ime Ekipe s Male pjace koja zahvaljuje Gradu Trogiru, Turističkoj zajednici grada, svim dobrim ljudima, obrtnicima i ugostiteljima.

Foto: Joško Herceg 

Fotogalerija na linku: Fešta o´pjace

ZADNJE OBJAVE