7 C
Trogir
Četvrtak, 20 siječnja, 2022
NaslovnicaDOGAĐAJIHIT KOMEDIJA "BJEKSTVO IZ LUDNICE S TRI BRAVE" U PETAK GOSTUJE U...

HIT KOMEDIJA “BJEKSTVO IZ LUDNICE S TRI BRAVE” U PETAK GOSTUJE U TROGIRU

 

U petak, 7. prosinca najnovija hit komedija “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” gostovat će u Trogiru u klubu Focus na 3. katu TC Marisa s početkom u 20:00 sati.

Nakon hit komedije “Kod Tita u raju”, koja je oborila sve rekorde gledanosti u svim zemljama Balkana, dolazi nam nova predstava iz pera poznatog glumca Ranka Goranovića.

Ranko Goranović poznati je glumac, jedan od osnivača kultnog  Indexovog pozorišta, a najpopularnija uloga mu je ona Gedže iz megapopularne emisije Kursadžije.

Ovaj multitalentirani glumac u novoj hit komediji “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” predstavit će nam se i kao glumac i kao autor istog djela. 

“Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” najnovija je hit komedija koja izvanredno detektira sve anomalije današnjeg društva, prikazujući duhovito današnji život te aktualnu problematiku na političkoj sceni. 

Glavni protagonist ove komedije na duhovit način prikazuje kako čak i čovjek s dijagnozom može uvjeriti narod u boljitak te na koncu izboriti predsjedničke izbore.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je sasvim slučajna, a ono što je sigurno jest da je “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” najnovija hit komedija koja će sve gledatelje nasmijati do suza.

Ulaznice po cijeni od 50 kn možete nabaviti u Turističkoj zajednici Grada Trogira i klubu Focus, te online putem sustava Croatia tickets.

Požurite po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen!

ZADNJE OBJAVE