17 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRGRADSKA KNJIŽNICA TROGIR POZIVA VAS NA PREDSTAVLJANJE KNJIGE JOSIPE PAVIČIĆ "JA, PA...

GRADSKA KNJIŽNICA TROGIR POZIVA VAS NA PREDSTAVLJANJE KNJIGE JOSIPE PAVIČIĆ “JA, PA JA I OPET JA!”

Gradska knjižnica Trogir organizira predstavljanje knjige Josipe Pavičić “Ja, pa ja i opet ja!”. Susret će se dogoditi u četvrtak, 26. listopada u 18:00 sati u prostorijama Knjižnice. 

Josipa Pavičić u ovoj knjizi pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa.

Knjigu je ilustrirala istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim.

Napisana jednostavno i pitko, ali istodobno stručno, ova će nas knjiga ohrabriti i pomoći nam da povratimo poljuljano samopouzdanje i nastavimo živjeti onako kako zavrjeđujemo: sretno, zadovoljno, punim plućima, s vjerom u život i ljude.

ZADNJE OBJAVE