38 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRGRAD TROGIR organizira Javnu edukaciju za sve potencijalne prijavitelje na Javni natječaj...

GRAD TROGIR organizira Javnu edukaciju za sve potencijalne prijavitelje na Javni natječaj organizacija civilnog društva

GRAD TROGIR organizira Javnu edukaciju za sve potencijalne prijavitelje na Javni natječaj organizacija civilnog društva iz Proračuna Grada Trogira za 2023.

Edukacija će se održati dana 24. siječnja 2023. godine (utorak) u Gradskoj vijećnici (Trg Ivana Pavla II br. 1, I. kat) s početkom u 16:00 sati.

Na edukaciji detaljno će se proučiti pravila te postupci „Javnog natječaja / Javnog poziva za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2023. godinu“.

Svi sudionici upoznat će se s osnovama „Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge“. („Narodne novine broj 26/15“) te će se prezentirati smjernice kako se što bolje i kvalitetnije prijaviti na Javni natječaj / Javni poziv Grada Trogira.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Savjetnice za društvene djelatnosti – Duške Guina putem telefona: 021/800-401, mobitela: 091 2800 432 ili e-maila: duska.guina@trogir.hr.

ZADNJE OBJAVE