9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRGrad Trogir: JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava

Grad Trogir: JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava

Potpore se odobravaju za poboljšanje uvjeta rada, uređenje i opremanje radionice/poslovnog prostora, nabavku alata, opreme, inventara, edukaciju i stručno osposobljavanje zaposlenih, marketinške i promotivne aktivnosti. Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova, u visini do 70 posto troškova ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000 kuna godišnje po pojedinom korisniku. Javni poziv otvoren je do 24. prosinca.

Grad Trogir objavljuje JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. potpore su namijenjene obrtnicima, te mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, koji imaju sjedište obrta / trgovačkog društva na području Grada Trogira, i koji ispunjavaju određene uvjete. 

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova za aktivnosti, u visini do 70 % troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000,00 kn godišnje po pojedinom korisniku. 

Zahtjev za dodjelu potpore podnosi se na propisanom obrascu „Zahtjev za dodjelu potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike – ŽMPP“ s pripadajućom dokumentacijom, i to osobno na protokol Grada Trogira ili putem pošte na adresu: Grad Trogir, Upravni odjel za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada, Trg Ivana Pavla II br. 1, 21220 Trogir.

Javni poziv otvoren je do utorka, 24. prosinca 2019. godine. Kontakt osoba za sve dodatne informacije po ovom Javnom pozivu je gosp. Ante Buble, tel.: 021/ 400-830, E-mail: ante.buble@trogir.hr. 

Više informacija potraži na: 

https://www.trogir.hr/GradTrogir/pozivi/190-pozivi-aktivno/3609-javni-poziv-za-dodjelu-poticajnih-sredstava-potpora-za-zene-mlade-i-poduzetnike-pocetnike-na-podrucju-grada-trogira-za-2019-godinu

 

 

ZADNJE OBJAVE