15.5 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Grad Trogir: JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava

Grad Trogir: JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava

Potpore se odobravaju za poboljšanje uvjeta rada, uređenje i opremanje radionice/poslovnog prostora, nabavku alata, opreme, inventara, edukaciju i stručno osposobljavanje zaposlenih, marketinške i promotivne aktivnosti. Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova, u visini do 70 posto troškova ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000 kuna godišnje po pojedinom korisniku. Javni poziv otvoren je do 24. prosinca.

Grad Trogir objavljuje JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. potpore su namijenjene obrtnicima, te mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, koji imaju sjedište obrta / trgovačkog društva na području Grada Trogira, i koji ispunjavaju određene uvjete. 

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova za aktivnosti, u visini do 70 % troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000,00 kn godišnje po pojedinom korisniku. 

Zahtjev za dodjelu potpore podnosi se na propisanom obrascu „Zahtjev za dodjelu potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike – ŽMPP“ s pripadajućom dokumentacijom, i to osobno na protokol Grada Trogira ili putem pošte na adresu: Grad Trogir, Upravni odjel za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada, Trg Ivana Pavla II br. 1, 21220 Trogir.

Javni poziv otvoren je do utorka, 24. prosinca 2019. godine. Kontakt osoba za sve dodatne informacije po ovom Javnom pozivu je gosp. Ante Buble, tel.: 021/ 400-830, E-mail: ante.buble@trogir.hr. 

Više informacija potraži na: 

https://www.trogir.hr/GradTrogir/pozivi/190-pozivi-aktivno/3609-javni-poziv-za-dodjelu-poticajnih-sredstava-potpora-za-zene-mlade-i-poduzetnike-pocetnike-na-podrucju-grada-trogira-za-2019-godinu

 

 

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....