21 C
Trogir
Subota, 23 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRGDCK Trogir: Zbog važnosti darivanja krvi naša treća redovita akcija će se...

GDCK Trogir: Zbog važnosti darivanja krvi naša treća redovita akcija će se održati ali u specifičnom ozračju

U četvrtak, 26. ožujka 2020. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji sa Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organiziraju humanitarnu akciju darivanja krvi.


Akcija će se održati od 8 do 12 sati u Okrugu Gornjemu prostorijama PASTORALNOG CENTRA CRKVE UZVIŠENJA SV. KRIŽA. Sponzor akcije je Općina Okrug.

“Zbog važnosti darivanja krvi naša treća redovita akcija će se održati ali u specifičnom ozračju! Primjereno trenutku, zbog opasnosti od zaraze korovavirusom prostor Pastoralnog centra će biti dodatno očišćen i dezinficiran, darivanju će se pristupati pojedinačno u razmaku od dva metra, svaki davatelj će na ulazu dezinficirati ruke. Osoblje Transfuzije će voditi računa o razmaku između kreveta. ZNAČI- OSIGURAT ĆEMO SVE HIGIJENSKE UVJETE ZA DARIVANJE KRVI U OVOJ IZVANREDNOJ SITUACIJI! Svi vi mladi i zdravi, možete nam se priključiti u Okruku te svojim humanim činom nekome spasiti život!“, poruka je Gradskog društva Crvenog križa Trogir.

ZADNJE OBJAVE