23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRFOTO:Trogirani uz pjesmu i ples ušli u Novu 2018. godinu

FOTO:Trogirani uz pjesmu i ples ušli u Novu 2018. godinu

Novu 2018. godinu brojni Trogirani i njihovi gosti dočekali su na Trgu Ivana Pavla II uz Trogirske kante,  DJ-a i spektakularan vatromet.

Pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati, a trg je, kao nikada do sada, bio prepun. Gradonačelnik Ante Bilić zajedno sa svojim sugrađanima odbrojavao je posljednje minute 2017. i poželio im sretnu i uspješnu 2018. godinu.

U prvim satima nove godine gradonačelnik je sa svojim zamjenicima posjetio trogirske vatrogasce, Hitnu pomoć i policiju.   

-Veliko vam hvala na trudu koji kojeg ulažete da se svi zajedno osjećamo sigurnije, a posebno u ljetnim mjesecima kada svoj posao često obavljate nadljudskim snagama. Kao Grad, uvijek ćemo biti tu da vas podržimo u radu i da vam pomognemo koliko god bude moguće, poručio im je gradonačelnik Bilić. 

Povodom ispraćaja 2017. i dočeka Nove 2018. godine gradonačelnik je sugrađanima uputio čestitku„Na izmaku 2017. mogu samo izraziti nadu da ste zadovoljni onime što smo uspjeli učiniti za vas i za naš grad u posljednjih sedam mjeseci. Bilo je tu većih i manjih projekata, trudili smo se ispuniti sve što smo ranije obećali, ali i trenutno reagirati na vaše pojedinačne molbe. Iako smo možda i premašili zacrtano, ne zanosimo se time. U 2018. godini nastavljamo s napornim radom i bit ćemo jednako posvećeni našem poslu i osjetljivi na glavne potrebe naših sugrađana. Pozivam vas da se aktivirate i da nastavite slati svoje prijedloge i kritike koji su nam važan putokaz.

Dat ćemo sve od sebe da zadržimo zacrtani ritam i u narednim godinama, a ako život bude tražio pojedina nova, drugačija rješenja onda ćemo vas o tome na vrijeme obavještavati. Moj tim i ja vjerujemo da se, bez obzira na sve izazove, uz znanje i dobru volju sve može realizirati, a ako se ujedinimo, onda možemo još i više i zato – oživimo Trogir zajedno! Od srca svima želim sretnu, zdravu i uspješnu novu godinu!“

Foto: Grad Trogir – D.Č.

{gallery}nova2018{/gallery}

ZADNJE OBJAVE