20 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAFestival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj!

Festival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj!

Od svog premijernog izdanja 2013. godine, festival ULTRA Europe™ održava se na idiličnoj hrvatskoj obali u samom srcu Dalmacije. Svake godine tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta posjeti splitski Poljud kako bi bili dijelom najvećeg festivala elektroničke glazbe u Hrvatskoj koja se proteklih godina pozicionirala kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi. Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide™ stiže vijest koja će obradovati sve poklonike ovog događanja – festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje bilo najbolje do sad!

“Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda ULTRA Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend ULTRA Worldwide™ zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend ULTRA, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival ULTRA Europe™” – službena je izjava tvrtke ULTRA Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.

Tvrtka MPG Live je ekskluzivni organizator i promotor festivala ULTRA Europe™ koji se, podsjećamo, održava na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja 2017. godine. “Kao vodeća agencija specijalizirana za evente i promociju najvećih glazbenih događanja u Hrvatskoj uzbuđeni smo oko organizacije jubilarnog izdanja festivala ULTRA Europe™ 2017., a nadamo se da ćemo zajedno s našim partnerima, tvrtkom ULTRA Worldwide™, pronaći rješenje kako bismo festival zadržali u Splitu i narednih godina” – izjavili su iz tvrtke MPG, domaćeg organizatora festivala.

ZADNJE OBJAVE