13.9 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Dobre Vile za Dan žena darivale žene u trogirskom zaleđu

Dobre Vile za Dan žena darivale žene u trogirskom zaleđu

Dobre Vile su povodom Dana žena posebno  htjele obradovati starije mještanke trogirskog zaleđa i čestitati im njihov dan.

Stoga su posjetile Ljubitovicu i dragim ženama izmamile pokoju suzu radosnicu. 

Zahvalile su se cvjećarnama „Hrvojka“ i „Vesna“ na doniranom cvijeću te OŠ Kralja Zvonimira i njihovoj područnoj školi u Ljubitovici na potpori.

Tri učenice te škole, dvije osmašice Anamarija i Nina te jedna sedmašica Josipa,  dočekale su ih i vodile do starijih žena koje žive same.

-Vodile su nas po selu, pričale kako žive i svoj su zadatak odlično odradile; pravi podmladak Dobrih vila! Veliko im hvala!, poručuju Dobre Vile.

 -Žene koje smo danas posjetili dobile su ”kraljevski tretman”: radile su se frizure, sređivala stopala i nokti,  dobile su i masažu uz cvijeće. Sve su bile dirnute i sretne što smo ih se sjetili. Uz uljepšavanje i priče o njihovim problemima i potrebama bilo je i suza i smijeha. Za kraj nam samo ostaje reći: Predivne ste žene, bake, majke, tete – čuvarice naših sela koja nestaju! Hvala vam na gostoljubivosti i radosti koje ste nam pružile! Vidimo se uskoro, nećemo vas zaboraviti!, kazala je predsjednica Dobrih Vila Zdravka Kreković.  

{gallery}dobrevile09{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...