16.8 C
Trogir
Utorak, 19 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRDobre Vile za Dan žena darivale žene u trogirskom zaleđu

Dobre Vile za Dan žena darivale žene u trogirskom zaleđu

Dobre Vile su povodom Dana žena posebno  htjele obradovati starije mještanke trogirskog zaleđa i čestitati im njihov dan.

Stoga su posjetile Ljubitovicu i dragim ženama izmamile pokoju suzu radosnicu. 

Zahvalile su se cvjećarnama „Hrvojka“ i „Vesna“ na doniranom cvijeću te OŠ Kralja Zvonimira i njihovoj područnoj školi u Ljubitovici na potpori.

Tri učenice te škole, dvije osmašice Anamarija i Nina te jedna sedmašica Josipa,  dočekale su ih i vodile do starijih žena koje žive same.

-Vodile su nas po selu, pričale kako žive i svoj su zadatak odlično odradile; pravi podmladak Dobrih vila! Veliko im hvala!, poručuju Dobre Vile.

 -Žene koje smo danas posjetili dobile su ”kraljevski tretman”: radile su se frizure, sređivala stopala i nokti,  dobile su i masažu uz cvijeće. Sve su bile dirnute i sretne što smo ih se sjetili. Uz uljepšavanje i priče o njihovim problemima i potrebama bilo je i suza i smijeha. Za kraj nam samo ostaje reći: Predivne ste žene, bake, majke, tete – čuvarice naših sela koja nestaju! Hvala vam na gostoljubivosti i radosti koje ste nam pružile! Vidimo se uskoro, nećemo vas zaboraviti!, kazala je predsjednica Dobrih Vila Zdravka Kreković.  

{gallery}dobrevile09{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE