2 C
Trogir
Subota, 22 siječnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRDjelatnici Buffet-a Leptir na gastro natjecanju za osobe s invaliditetom

Djelatnici Buffet-a Leptir na gastro natjecanju za osobe s invaliditetom

Troje djelatnika Buffet-a Leptir sudjelovat će 26. rujna na gastro natjecanju za osobe s invaliditetom “Amorova žlica” koje se održava u Splitu u organizaciji Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja i u suradnji s Hrvatskom Provincijom sv. Jeronima franjevaca konventualaca

Natjecanje će se održati u Sisku, Vinkovcima, Novom Marofu, Puli, Šibeniku, Splitu i Zagrebu, a nakon prvog kruga, slijedi izbor sto najboljih kandidata iz svih županija koji nastavljaju s natjecanjem u Zagrebu. Oni najsretniji idu u finale, a glavna nagrada je putovanje u Rim.

Natjecateljima su ponuđene tri kategorije (kuhanje, posluživanje hrane, barmen hladnih napitaka/koktela)  od kojih oni odabiru samo jednu u kojoj će pokazati svoje vještine.

  • Naši se kandidati raduju sudjelovanju na ovoj manifestaciji. Posebno ih veseli što će naučiti nešto novo, steći nova poznanstva i iskustva te što je najvažnije, dobro se zabaviti. Nadamo se da će na najbolji način pokazati svoja znanja i vještine te da će baš oni biti dobitnici glavne nagrade, putovanja u Rim, poručili su iz udruge TOMS u čijem je sastavu Buffet Leptir.

ZADNJE OBJAVE