21 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVADESTINATION ULTRA NAJAVLJUJE ČETIRI DESTINACIJE I OSAM NEZABORAVNIH GLAZBENIH PARTY STANICA

DESTINATION ULTRA NAJAVLJUJE ČETIRI DESTINACIJE I OSAM NEZABORAVNIH GLAZBENIH PARTY STANICA

Krenula prodaja ulaznica za osmo izdanje festivala ULTRA Europe

Vijest o povratku najvećeg svjetskog glazbenog festivala u Hrvatsku, odjeknula je prošlog tjedna hrvatskim, regionalnim i međunarodnim medijima, a sudeći prema prvim reakcijama i velikom interesu koji je zabilježen na svim društvenim kanalima festivala, obožavatelji su jedva dočekali povratak svog omiljenog destinacijskog festivala. Dugoočekivano osmo izdanje festivala ULTRA Europe održat će se na stadionu Park Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja 2022., a ograničeni broj TIER 1 ulaznica kreće u prodaju.

Povijesna jezgra grada Splita i Dioklecijanova palača, plavo more Jadrana, mediteranski okusi i mirisi, stotine jahti, deseci plaža i okolni otoci koji oduzimaju dah. Kada tome pridodamo i listu trenutno najtraženijih i najvećih glazbenih zvijezda elektroničke glazbe, nevjerojatnu produkciju, spektakularne specijalne efekte, 360° vatromet i posjetitelje iz svih dijelova svijeta, ovaj se festival uistinu ne može usporediti niti s jednim drugim na svijetu. Ne čudi zato da festival ULTRA Europe svi svjetski mediji s pravom nazivaju Premier Destination Music Festival, a osmo izdanje priprema i brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. U organizaciji će se pratiti najviši međunarodni standardi, a kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 i u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Ograničeni broj ulaznica faze TIER 1 kreće u prodaju danas, a sve se informacije mogu pronaći na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/. Početna cijena za trodnevnu GA ulaznicu iznosi 139€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€. Potpuni ULTRA doživljaj, koji predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i 8 jedinstvenih party stanica, omogućuju ultimativne Destination ULTRA Europe ulaznice, aod danas se mogu osigurati po cijeni od 339 eura. Prvih 250 fanova koji kupe ove ulaznice dobit će ekskluzivnu pozivnicu za ULTRA Europe Sunset Family Dinner na otoku Visu, koja će se održati prije početka završne zabave u čarobnoj tvrđavi Fort George. Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja i koji imaju ULTRA putovnicu, omogućene su i grupne ulaznice pa će na 5 kupljenih, dobiti i šestu.

Sedmodnevni doživljaj Destination ULTRA službeno počinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu i prva party stanica osmog izdanja, Destination ULTRA Opening Party. Trodnevni glazbeni i scenski spektakl ULTRA Europe održat će se od 8. do 10. srpnja na stadionu Park Mladeži u Splitu. U ponedjeljak, 11. srpnja, obožavatelji će moći uživati u Brač Regatti, koja će se ponovno održati u jednom od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, u Clubu 585 na Braču. Zatim se u utorak, 12. srpnja, Destination ULTRA seli na najsunčaniji hrvatski otok Hvar koji za svoje posjetitelje sprema čak dva glazbena programa i to na novoj lokaciji. Svjetski poznati Carpe Diem Beach Club otvara svoja vrata u podne kako bi posjetitelji mogli uživati u suncu, moru i plesnoj glazbi koju donosi ULTRA Beach, a na istom će se mjestu održati i večernji program RESISTANCE Hvar. Posljednja stanica je RESISTANCE Destination ULTRA Closing Party, koji stiže na otok Vis u srijedu, 13. srpnja, a još će se jednom predstaviti u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

7. srpnja – Destination ULTRA Opening Party, Split

8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split

11. srpnja – Brač Regatta, 585 Clubu, Bol, Brac

12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

13. srpnja – Destination ULTRA Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

OSIGURAJTE SVOJE ULAZNICE ZA FESTIVAL ULTRA EUROPE 2022

GA ULAZNICE 

TIER 1 GA trodnevne ulaznice – 139 €

VIP ULAZNICE

TIER 1 VIP trodnevne ulaznice – 369 €

DESTINATION ULTRA EUROPE ULAZNICE

TIER 1 Destination ULTRA Europe ulaznice – 339 €

ULTRA PASSPORT PONUDA

Vlasnici ULTRA putovnice s pet kupljenih ulaznica dobiju i šestu 

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći na poveznici:

https://ultraeurope.com/tickets/festival/

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

O ULTRA WORLDWIDE™

ULTRA WORLDWIDE™ je međunarodni brend vodećeg svjetskog događanja elektroničke glazbe, ULTRA Music Festivala®. Brend ULTRA osnovao je 1997. godine izvršni producent, predsjednik i CEO Russell Faibisch koji je počeo organizirati glazbena događanja u južnoj Floridi što je dovelo do organiziranja prvog izdanja ULTRA Music Festivala 1999. godine na pješčanoj plaži u Miamiju.

 S jedinstvenom i kreativnom vizijom te organskim rastom temeljenim na iskrenoj ljubavi prema glazbi, izvođačima i obožavateljima, brendovi ULTRA i ULTRA Worldwide™ predstavljaju ne samo najveći i najuspješniji svjetski neovisni brend festivala elektroničke glazbe, već i festival koji se održava u najviše zemalja svijeta. Organizatori bez prestanka nastavljaju prenositi iskustva najpoznatijeg festivala iz Miamija u sve veći broj destinacija te Ultranautima diljem svijeta. 

U posljednjih 20 godina tisuće svjetskih DJ-a, producenata i bendova oduševljavali su obožavatelje svojim sjajnim nastupima uživo na festivalima ULTRA u Argentini, Australiji, Baliju, Brazilu, Čileu, Hrvatskoj, Ibizi, Japanu, Koreji, Singapuru, Južnoj Africi te naravno u Miamiju, kao i na događanjima ROAD TO ULTRA u Boliviji, Čileu, Kolumbiji, Japanu, Koreji, Makau, Paragvaju, Peruu, Filipinima, Puerto Ricu, Tajvanu, Tajlandu i u SAD-u. Svako novo globalno izdanje temelji se na istom uspješnom receptu koji je do posljednjeg detalja usavršen tijekom posljednjih 20 godina u Miamiju, a koji kombinira nastupe brojnih talenata elektroničke glazbe s najnaprednijom festivalskom produkcijom na svijetu.

ULTRA brendovi su prvi uveli revolucionarni online prijenos uživo, “ULTRA LIVE” (s više od 650 milijuna prijenosa uživo i pogledanih snimaka setova s festivala ULTRA Miami, počevši od 2013. godine) i audio prijenosom putem platforme „UMF RADIO“ (povezane s FM Radijem u više od 62 zemlje s dosegom od 22 milijuna slušatelja tjedno). Također, suradnja UMF FILMS s FINAL KID zaslužna je za neke od vizualno najdojmljivijih festivalskih video uradaka koji ostavljaju, uključujući i dokumentarni film naziva CAN U FEEL IT™  u kojem je prikazana sva čarolija dance glazbe.

O TVRTKI MPG Live

Tvrtka MPG osnovana je 1997. u Zagrebu, kao prva agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji sa stručnim timom koji broji više od 350 stalnih zaposlenika. 2004. godine tvrtka MPG se širi osnivajući specijaliziranu tvrtku MPG Live koja organizira te promovira najveća glazbena događanja u regiji garantirajući najviše globalne standarde i vrhunsku produkciju poput festivala MTV Summerblast, Umagination, Big Beach, koncerata Justina Biebera, Stinga, Will Smitha i Simple Mindsa. MPG Live je od 27.04. 2017. ekskluzivni organizator i promotor festivala ULTRA EUROPE koji se u svom osmom izdanju održava u Splitu, na braču, Hvaru i Visu od 8. do 13. srpnja 2022. godine.

ZADNJE OBJAVE