16 C
Trogir
Petak, 16 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJADanas bi mu bio 55. rođendan: Ella i Danijela Dvornik prisjetile se...

Danas bi mu bio 55. rođendan: Ella i Danijela Dvornik prisjetile se Dina i uspjele nasmijati jednom njegovom ‘tipičnom’; ‘Bolje živit malo, ali…’

Obitelj, prijatelji i obožavatelji prisjećaju se legende domaće glazbe, Dina Dvornika koji bi danas napunio 55 godina. Splićanin je preminuo prije punih 11 godina, no podsjetnik na njegovu glazbu i karakter vreba na svakome koraku društvenih mreža, do te mjere da ponekad još uvijek izgleda da je Dino na sceni prisutan.

A njegova će glazba to uvijek i biti.

Naročito su na njegov rođendan emotivne supruga Danijela i kći Ella koje su posvetu mužu i ocu odlučile odaslati danas svaka na svoj način. Danijela ga je “počastila” njegovom vlastitom izjavom…

“Bolje živit malo, ali k’o kralj, nego puno ka ovca”, otisnula je Dinovu legendarnu izjavu i napisala samo kratko “fališ”. Složili su se obožavatelji kako Dino nedostaje mnogima, svakome tko ga je ikada upoznao i s njim surađivao… Karakter koji se rijetko ponavlja, pišu.

Ella je pak i na ovaj dan uspjela pratitelje od srca nasmijati, budući da je fotografija koju je odabrala savršeni prikaz Dvornikovog smisla za humor koji nije uvijek bio ni tako suptilan.

Izvor: Slobodna Dalmacija 

 

ZADNJE OBJAVE