18.6 C
Trogir
Utorak, 22 rujna, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Cycle Croatia u Trogiru predstavlja: E-Bike!

Cycle Croatia u Trogiru predstavlja: E-Bike!

Znate li što je E-Bike? Jeste ga imali priliku isprobati? Ne čekajte više! U subotu, 30. svibnja dođite u Trogir kod kule Kamerlengo i vidite o čemu se radi!

Predstavljamo Vam treking, MTB i trkaće bicikle sa i bez električnog pogona. Na usluzi će vam biti uposlenici Bike centra Kaštel Stari koji će vam rado približiti sve čari električnog biciklizma. Cijeli dan, od 9 do 19 sati, ćete imati priliku besplatno isprobati bicikle iz njihove ponude. Ako doma imate bicikl koji treba popraviti rado ga ponesite sa sobom. Njihovi mehaničari će besplatno provjeriti stanje vašeg bicikla i napraviti ponudu za popravak.

Prezentacije različitih vrsta bicikala će se održati u 10, 12, 14, 16 i 18 sati.

Mala radionica mehanike će se održati u 11, 13, 15 i 17 sati.

Prezentacija se organizira uz sve propisane higijenske mjere: Svi bicikli će biti dezinficirani i poslije svake upotrebe će ih ponovno dezinficirati.

-Mi smo tvrtka Cycle Croatia koja se već dugi niz godina u Hrvatskoj bavi biciklističkim turizmom, a unatrag dvije godine smo i u Kaštel Starom pokrenuli svoj novi Bike point. Srž našeg poslovanja su biciklističke ture. U subotu, 30. svibnja u Trogiru od 9 do 19 sati napraviti ćemo prezentacije različitih vrsta bicikala. Raspolažemo velikim asortimanom bicikala koje bi rado predstavili lokalnoj zajednici. Svi naši bickli – touring, MTB i trkaći paralelno dolaze i u elektro varijanti, koja svima onima koji se ne žele baš previše naprezati daju izvrsnu alternativu, a da pri tome ne odustaju od užitka. Nakon prezentacije, u nedjelju 31. svibnja planiramo napraviti biciklističku turu u zaleđu Kaštela. Bilo bi nam izuzetno drago da nam se pridružite! Nadam se da ćete naći vremena da nas upoznate!“, kazao je Senad Filipović, destination manager – Tourguide coordinator.

ZADNJE OBJAVE

Kreće 3. izdanje projekta “I tebe se pita!”: Trogirani, izravno odlučite kako potrošiti 1,3 milijuna kuna iz gradskog proračuna

Građani najbolje znaju što im je prioritet i što treba poboljšati u njihovom mjesnom odboru. Do sada smo realizirali 70 njihovih prijedloga i pozivamo...

Ekipe ŽRK TROGIR 58 pobjednice Kairos kupa

U nedjelju  je završen Kairos kup 2020 za curice 2008. i 2006. godište kojeg je organizirao Ženski rukometni klub Trogir 58.

Dani europske baštine 2020. u Trogiru: Započela radionica “Djeca – čuvari baštine”

U Trogiru je  u sklopu obilježavanja Dana europske baštine započela  dječja radionica zaštite spomenika pod nazivom Djeca – čuvari baštine.

U četvrtak akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji sa Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organizira humanitarnu...

Predstavljen projekt označavanja pješačkih i biciklističkih staza otoka Čiova

Šetnjom dijelom staza i prezentacijom postavljene signalizacije, predstavljen je jednogodišnji projekt Ekološke udruge Eko-Žedno „Označavanje pješačkih i biciklističkih staza otoka Čiova“