38 C
Trogir
NaslovnicaSPORTČlanovi Underground Black Gym-a osvojili tri medalje na međunarodnom turniru VMAG 2019.

Članovi Underground Black Gym-a osvojili tri medalje na međunarodnom turniru VMAG 2019.

Split je od 24. do 27. srpnja bio domaćin velikog međunarodnog događaja pod nazivom WMAG – Genshinkan World Cup 2019, a kojeg je organizirao splitski JJK Uragan u suradnji sa Svjetskom Genshinkan federacijom. U sklopu tog jakog međunarodnog turnira, u grappling disciplini nastupili su kadeti i juniori Underground Black Gyma te se s turnira vratili s 2 srebra i 1 broncom.

Konkurencija je bila jaka, osim domaćih nastupili su borci iz svih dijelova svijeta medu kojima čak i s Havaja koji su ujedno osvojili i najviše zlatnih medalja. Za Underground Black Gym Roko Pribudić i Josip Dukić su osvojili srebro, dok je Francesco Zanotti osvojio broncu.

Trener Ante Barada kaže da je zadovoljan rezultatom i prikazanim borbama svojih boraca pogotovo jer im ovo nije primarna disciplina, ostvarili su trenutni maximum, izgubili su jedino od ekipe s Havaja, ekipe koja ima profesionalce u vodećim svjetskim organizacijama i protiv njih nisu pali bez ispaljenog metka. Još jednom navodi da se radi o svjetskom turniru i da je uspjeh jako velik. Momci su sad dobili tjedan dana odmora nakon kojih se vraćaju na pripreme za nastavak MMA prvenstva Hrvatske.

Barada se ovim putem zahvaljuje svojim sponzorima: Restoran Mediteraneo, Josip Instalacije, Nekretnine d.o.o., Frigoterm Trogir d.o.o. i Zanotti d.o.o. koji ih redovito podržavaju u odlascima na turnire.

Izvor: Underground Black Gym

{gallery}kick2{/gallery}

ZADNJE OBJAVE