9 C
Trogir
Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022
NaslovnicaSPORTCity Games – OKRUG: Izvrsna atmosfera na rivi u Okrugu

City Games – OKRUG: Izvrsna atmosfera na rivi u Okrugu

Mnogobrojni posjetitelji zabavljali su se u Okrugu na rivi navijajući za svoje favorite na City Games natjecanju u predivnoj večeri ispunjenoj odličnom izvedbom natjecatelja, glazbom ali prije svega zajedničkim druženjem i uživanjem u zabavno sportskom programu koji je u potpunosti spojio tradiciju, zabavu i sportske vještine natjecatelja.

Samo mjesto odabrano za održavanje igara dodatno je uljepšano novom scenografijom a natjecatelji su svojim nastupom oduševljavali prisutnu publiku i brojne prolaznike privučene svjetlima reflektora i glazbom.

Pred brojnom publikom svoje snage i umijeće odmjerilo je pet ekipa: Plina istočna iz Plača, Dubrava sa natjecateljima iz Zagreba i Šibenika, Amatersko športsko društvo iz Dubrovnika, Đido mova iz Posedarje i Ombla iz Komolca.

Ekipe su se natjecale u šest igara: Vino, Leteći vaterpolo, Spašavanje turistkinje, Pršut, Morska košarka  i Veslo.

Zlatnu medalju oko vrata stavila je ekipa iz Dubrovnika koja je kroz sve igre imala stabilne rezultate, srebro je odnijela ekipa iz Komolca koja je bila najbolja u igri leteći vaterpolo i izvrsna u igri veslo, a sa brončanom medaljom se okitila ekipa iz Ploča koja je osvojila najviše bodova u igrama Vino i spašavanje turistkinje te izvrsna u posljednjoj igri veslo koja im je i osigurala treće mjesto osvojivši maksimalnih 12 bodova. Svakako treba spomenuti pomješanu ekipu iz Zagreba i Šibenika koja je briljirala u igrama pršut i u morskoj košarci.  

Sportsko-zabavna manifestacija koja je održana u Okrugu u organizaciji Turističke zajednice Općine Okrug, Općine Okrug i agencije Adria Events bila je popraćena brojnim medijima. O samoj atmosferi i kvaliteti natjecanja možda najviše govori izjava koju je dao gospodin Ethan Gray iz Velike Britanije koji nije mogao odoliti da čestita organizatorima na odličnoj organizaciji te se zahvali na nezaboravnoj večeri koju je sa svojom obitelji proveo u Okrugu gdje je kako kaže više nego ikada osjetio tradiciju, duh i energiju Dalmacije u koju dolazi već treću godinu za redom na ljetovanje. 

Medalje najuspješnijima uručili su suorganizatori projekta Domagoj Miše, direktor turističke zajednice Općine Okrug i Bruna Dadić, zamjenica načelnika Općine Okrug.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete pratiti i putem Facebooka. 

REZULTATI – OKRUG 08.08.2019.

1. mjesto: Amatersko športsko društvo (Dubrovnik) – 32 boda

2. mjesto: Ombla (Komolac) – 31 bo

3. mjesto: Plina istočna (Ploče)- 28 bodova

4. mjesto: Dubrava (Zagreb-Šibenik) – 25 bodova

5. mjesto: Đido mova (Posedarje) – 14 bodova

Foto: Visit Okrug 

 

ZADNJE OBJAVE