24.1 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRCiklus radionica „I ja želim pisati“ Nataše Jukić u Gradskoj knjižnici Trogir

Ciklus radionica „I ja želim pisati“ Nataše Jukić u Gradskoj knjižnici Trogir

U Gradskoj knjižnici Trogir od 23. listopada kreće ciklus radionica „I ja želim pisati“, namijenjen djeci koja se vole pismeno izražavati i žele se dodatno usavršiti ili jednostavno naučiti što je to priča, od čega i kako nastaje, što čini građu priče i slično.

Voditeljica radionica je Nataša Jukić, autorica priča za djecu. Nataša za sebe kaže da piše oduvijek, o svemu. Izdala je brojna djela: Krijesnica koja se zove baš kao ti, Biseri prosuti morem, Komadić neba u tebi, Svjetlucava rijeka, da nabrojimo samo ona namijenjena djeci. Po zanimanju je Suradnik u odgojno-obrazovnom procesu te trenutno radi kao asistent u nastavi djeci s teškoćama.

Radionice će se održavati u ciklusu od osam susreta, u prostorijama Gradske knjižnice Trogir, subotom od 9:45 do 11:15, počevši od 23.10.2021. Sav materijal za rad, radni listovi, literatura, te završne diplome na kraju ciklusa od osam radionica je osiguran. Radionica je besplatna.

  • Broj sudionika je ograničen, stoga molimo sve zainteresirane da se prijave na broj telefona 021 882 949 ili osobno u prostorijama knjižnice, poručili su iz Gradske knjižnice Trogir.

Foto: Slobodna Dalmacija

ZADNJE OBJAVE