18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRČetvrta po redu Humanitarna fešta o´ pjace

Četvrta po redu Humanitarna fešta o´ pjace

Bliži se vrijeme ZIMSKE ADVENTURE U TROGIRU, to je vrijeme s niz manifestacija koje započinju u petak, 6. prosinaca, a jednu dva dana uoči u srijedu, 4. prosinca organizira skupina građana „Kad se male ruke slože“, to je četvrta po redu Humanitarna Fešta o´ pjace

„Svake godine skupljamo donacije za pomoć potrebitima, tako smo ove godine pronašli obitelj kojoj je potrebna pomoć, a to je obitelj Višić iz splitskog kvarta Duilovo koja broji sedam članova. Nažalost postoji bolest u obitelji, radi se o 18-to godišnjem Ivanu  koji živi s majkom, ocem (hrvatskim braniteljem), tri sestre (14, 11 i 6 godina), te s malim bratom Lukom koji je dijete s Downovim sindromom. Ivana cijeli život prate bolesti zbog kojih nije imao nimalo lako djetinjstvo“, kazala nam je članica skupine građana Ivana Šalov.

„Samo se molimo da bude lijepo vrijeme i da dođe što više ljudi. Ja ću umijesiti još više fritula jer se ove godine manifestaciji pridružilo puno izvođača koji žele sudjelovati. Mala skupina građana koja boravi i radi u staroj gradskoj jezgri sada već tradicionalno u vrijeme Adventa organizira humanitarne akcije. Želja nam je i dalje nastaviti u dobrom duhu te ćemo se potruditi da naš grad ove godine bude kao bajka, stoga Vas molimo da nam se pridružite te svoje kioske u glavnoj ulici prigodno okitite na zadovoljstvo svih naših građana. Unaprijed zahvaljujemo i pozivamo Vas da nam se pridružite na fešti u srcu Trogira grada sretnog trenutka i jedinstvene ljepote“, kazala je jedna od članica Vesna Berket.

PROGRAM 4. prosinca 2019. / 17 h / TRG 7 PALMI:

Voditelj: Zvone Hrabar

DJ DARIO

BORIS OŠTRIĆ I RIBARI

TROGIRSKI KANTI

SLAVEN JURIĆ

XXS BAND

EMA UVALIĆ

DANI & DON PERKONI

BARBARA BATALIJA

Na iće, piće, pismu i druženje pozivaju Vas „Kad se male ruke slože“, sponzori i donatori: TZ, Grad Trogir, ugostitelji/obrtnici i ljudi dobre volje.

ZADNJE OBJAVE